Kisfiús Anyukák! Intim kérdésem lehetne?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves, még pelusos, lefelé hajtom a fütyit pelenkázáskor. Azt vettem észre, mikor néha pisilés előtt megmerevedik a fütyije, erősen lefelé görbül. A ti kisfiatoknak is, vagy bajt okozhattam azzal, hogy nem felfelé hajtom a pelenkába?2010. nov. 25. 21:15
1/7 anonim 

válasza:

:))) Jaj de kis aranyos vagy! Semmi baja nem lesz a kisfiadnak! En mindig lefele hajtom a futyijuket (ovo neni vagyok mini csoportban), ha felfele lenne, meg kepesek lennenek kipisilni a pelusbol. Annyi a trukk, ha esetleg epp kemeny (merev a futyije, addig ne zard be a pelust, csak hajsd ra, valoszinuleg a hidegtol merevedik meg neki, ha latod, hogy szepen ugy all ahogy kell, hajsd lefele es zard be a pelust. Egyebkent a pelenka nem olyan szoros, ha megkemenyedne neki benne a futykos, akkor a pelus elnyomna. Kutya baja sem lesz!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt kifelejtettem írni, hogy ezt pelenka nélkül tapasztaltam sajnos. Ez változni fog nála idővel vajon?
2010. nov. 25. 21:21
3/7 anonim 

válasza:

Én sosem hajtogattam sehova, ahogy esett, ugy kapta a pelust. Szerintem ne hajtogatsd.
4/7 anonim 

válasza:

Én mindég lefelé és középre rakom neki. Apának is lefele lóg. Gondolj bele, ha felfele hajtanád, akkor kipisilne a pelusból.
5/7 anonim 

válasza:

Igen, ha felfele hajtod, akkor ki fog folyni a pisi a pelusból. Ne félj, nincs semmi baja.
6/7 anonim 

válasza:

Én sosem gondoltam, hogy van, aki felfelé hajtja:)
7/7 anonim 

válasza:

Ezt én is megfigyeltem már hogy amikor megkeményedik neki akkor lefelé görbül de szerintem ez még normális ebben a korban bőven. Hiszen nekik még nem úgy merevedik mint a nagyoknak. A pelusnak meg ehhez végképp semmi köze. Ott mindig lefelé és középen, különben pisiparty lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!