Mi a kisgyereked kedvenc meséje?

Nekem (szerencsére) semmit nem hajlandó megnézni:D
Amikor a reggelijét csinálom akkor nézi néha a Roaryt, de inkább csak mondogatja hogy brümbrüm:)

Ez ma nagy divat,hogy nehogy mesét merjünk nézetni a gyerekkel,mert akkor itt a világ vége.Az én kislányom 22 hós,és igenis szokott mesét nézni,és semmiben nincs visszamaradva a többiektől.Ez nem azt jelenti,hogy egész nap a tv-t bámulja,én is foglalkozom vele minden nap elég sokat,de másképpen nem tudom elvégezni a teendőimet,ha nem foglalom le mesével.(Sajnos nálunk nincs közelben nagyszülő,hogy oda "lepasszoljam" mesenézés helyett,mint az általában mese elenes szülők teszik).
Ő a Mickey egeret szereti,amiben nem lövöldöznek,és nem bántják egymást,úgyhogy nem tudom,hogy mit is tanulhatna ebből rosszat.

Tv-ben: Mickye egér és a Fifi a sláger.
Mesekönyvben:Mondókák gyerekeknek
Boribon,Pinoccio,Altató,Török és a tehenek és még sorolhatnám.

Szia!
2 éves kisfiam nem nagyon néz tv-t,szerencsére,de Barney-t szereti,néha,ha beteg és nem jár bölcsibe,és a bátyus is itthon van,akkor reggelente bekapcsolom nekik a Jimjam-et.
Reggel fél 8-tól megy,így tényleg csak nagyon ritkán vagyunk itthon olyankor.
A szülinapjára is plüss Barney-t kapott,nagyon szereti,de nem mondja,hogy kapcsoljuk be a tv-t:)
(a tesó már 1,5 évesen végigülte a Némó-t)

Hú most én leszek a rossz anya....:)
az enyém kedvencei a Verdák, Toy Story, Mézengúz, Macskarisztokraták. Nyilván nem bámulja egész nap a tv-t (nem is lehetne rávenni), reggel kakaó közben, este elalvás előtt nézi. Én is néztem kiskoromban mesét, hajjaj de még mennyit mikor anyuék állandóan dolgoztak, de a Mónika show és stb. igen távol áll tőlem kedves első válaszoló...azért ne essünk át a ló túloldalára...

Szia:)3.válaszoló vagyok.Nekem csak a mai mesékkel van bajom.
Mondjuk a minimaxon jók szoktak lenni, de én jobban örülök ha inkább játszik valamit.
Vagy én mesélek neki, így a képzelőereje jobban fejlődik.
De ez nálam szakmai ártalom, ugyanis óvónő vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!