Miert lehet 2 eves kislanyom lehelete aceton szagu?
Figyelt kérdés
Azt hallottam cukorbetegseg eggyik jele? Lehet mastol is? Kerem ha valaki gyerekenek volt hasonlo irja meg, mas tunet nincs meg.2010. nov. 24. 20:36
11/13 anonim válasza:
uuu, ez komoly? még ma utánanézek ennek, köszi
12/13 anonim válasza:
7,2 lett a cukor szintje, bár előtte fél órával evett, kérek beutalót és utána járok alaposabban, azt mondták ha aceton szagú akkor ott valami van ami nem jó
13/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Tegnap voltunk korhazba (becsbe vagyunk), de szerencsere nem cukorbeteg, a verben semmit nem talaltak. Mivel nem ivott tobbett mint szokott es semmi mas valtozas nem volt csak a nagyon eros aceton szagu lehelet es mar egy jo bo hete, remenykedtem. Nem is szomjazott, tehat ettol sem lehetett a szag. Allitolag az tortent hogy sok zsirosat evett(baranyhust stb),felgyult egyszerre neki, nem tudta megemeszteni es atalakult a zsir valamibe ami mar ilyen szagot produkalt. Na ezt nekem igy magyaraztak el valahogy. Most kicsit dietazik es remelem elmulik hamarosan. Szolocukrot kell egyen es sok folyadekot(fura modon fekete teat is, kolat hidegen szensav nelkul..szensavasat, savas eteleket semmit nem szabad.
2010. nov. 27. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!