Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen játékot szeretnék!...

Ilyen játékot szeretnék! Vélemény?

Figyelt kérdés

Kisfiam meg van őrülve,hogy neki ez kell karácsonyra!

[link]

2010. nov. 23. 14:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi,hogy megér ennyi pénzt?
2010. nov. 23. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát előszőr is hány éves a kisfiad? Másodszor sajnos szinte semmit sem látni a linken bemutatott darabokból ugyhogy elképzelni sem tudom hogy milyen lehet és milyenek a funkciói. Úgyhogy szerintem úgy vedd számitásba a dolgot, hogy hány éves kortól meddig ajánlott és hogy a fiadat szerinted ahogyan ismered mennyire kötné le és mennyi ideig. Mert ha csak pár hónapig érdekli akkor tényleg drága. Esetleg próbálta már? Mondjuk ha annyira meg van őrülve érte én megvenném neki. Aztán ha nem válik be akkor meg eladnám a vaterán :)
2010. nov. 23. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk van. 3és 4 évesek a gyerekek. Használtan vettem a teszveszen 2ezer ft-ért. Imádják!
2010. nov. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!