2011-es magyar nyelvű naptárkészítő (ingyen letölthető) program?
Mi a gond? Nekem mentek a fekvő képek is:)
Próbáltad felnagyítani kicsit? Hátha úgy jobban be tudod illeszteni.
Sziasztok!
Bocs az offért:
De hogyan lehet ezt színesbe nyomtatni?
Nekem csak fekete-fehérbe sikerül....
Szia!
Leírnátok hogyan tudok menteni? Itthon nem tudom nyomtatni, ezért kellene elmentenem.
Bocsi, pár napig nem voltam, most láttam, hogy kérdeztetek.
Annyira nem vagyok szakértő, ne várjatok tőlem csodát, de igyekszem:D
Azt nem tudom, hogy kell elmenteni másik gépre nyomtatáshoz, még nem próbáltam, csak tipp: a naptárfájlt menti a gép, azt kimented egy pendrive-ra, és átviszed másik gépre.
Ha ez nem, akkor nem tudom. (lehet nem tudja majd olvasni a másik gép, ha nincs rajta ez a program - de tényleg nem próbáltam még)
A nyomtatásra sem tudok mit mondani, mert a naptár azonnal színesbe tesz mindent. A nyomtatóban van színes patron? (bocsi, gondolom van, de fogalmam sincs mi lehet a gond). Amikor megcsinálod a naptárt, akkor is fekete fehér?
Kérdező: melyik típusú naptárt csinálod? Megcsinálnék egy próbát, mert nagyon vizuális vagyok, és jelenleg el sem tudom képzelni, hol akadtál meg:)
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm megoldottam a fekvő képek problémáját.
Rögtön az elején el kell dönteni, hogy fekvő, vagy álló naptárt szeretne -e az ember. Ennyi :)
Nyomtatni még nem nyomtattam ki.
Amikor készen vagyunk a naptár képekkel, akkor az egészet el lehet menteni képenként (jpg), Ezt már könnyű nyomtatni színesben,ha van színes nyomtató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!