Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiilyen ágyat vett a manójának...

Kiilyen ágyat vett a manójának? Hol és Mennyiért?

Figyelt kérdés
20 hos most aktuális a csere.
2010. nov. 22. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a Vaterán vettem nagyobbítható fenyőágyat, nem használt. Ma este fogjuk összerakni, majd megírom, hogy milyen.

[link]

Ez lenne az.

2010. nov. 22. 13:39
 2/9 A kérdező kommentje:
jol néz ki, de azért én olcsobban szeretnék venni.
2010. nov. 22. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom hol laksz,mi az IKEA-ban vettük az ágyat.Fenyő ágy leesésgátlóval az oldalán(levehető) és vettünk hozzá külön egy alá begurítható ágyneműtartót is de az nem kelléke.Tehát sima ágykeret,ágyrács,leesésgátló,matrac és kb 30.000-ből megvolt.

2010. nov. 22. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,és 165cm hosszú és 75cm széles.Ez még lemaradt.
2010. nov. 22. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:

21 hónapos a lányom, kihúzhatós szivacskanapét kap karácsonyra, mert arról ha leesik csak legurul!

Nézegettem a leesés gátlós ágyakat, de álmában felül, mászik forgolódik, oldalra dől, simán kiesne vagy beverné a fejét.

Na meg úgy alszik el hogy mellé fekszem, ezen én is elférek míg elalszik, napközben meg ülhet rajta.

[link]

2010. nov. 22. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:
amit az utolsó belinkelt abba nagyon teszik a hercegnős ágy, de 65 ezret adni egy gyerekágyért?sajnos 2 fizetésbol sme tudunk ennyit kiadni.
2010. nov. 22. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Leesésgátlós ágyat éppen most készülünk venni mi is a Picurinak.24.000 Ft-ba kerül,sok színből lehet választani.Annyira rendesek,hogy a csaj külön elmegy éppen ma a szöveteshez,hogy a függönyünkhöz illő szövetet keressen:)Ja,és ágyneműtartós.Ők készítik.

[link]

2010. nov. 24. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
30.000 a hercegnős ágy! De szerintem mindn ágy ilyenárban can, mert cagy csak keret és veheted a matracot még, vagy komplett 30.000
2010. nov. 24. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:
a második hercegnős ágy 30. ami nekünk tetszik az 60, és felülről a 3dik azt hiszem.
2010. nov. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!