Kiilyen ágyat vett a manójának? Hol és Mennyiért?

Én a Vaterán vettem nagyobbítható fenyőágyat, nem használt. Ma este fogjuk összerakni, majd megírom, hogy milyen.
Ez lenne az.

Szia!
Nem tudom hol laksz,mi az IKEA-ban vettük az ágyat.Fenyő ágy leesésgátlóval az oldalán(levehető) és vettünk hozzá külön egy alá begurítható ágyneműtartót is de az nem kelléke.Tehát sima ágykeret,ágyrács,leesésgátló,matrac és kb 30.000-ből megvolt.

21 hónapos a lányom, kihúzhatós szivacskanapét kap karácsonyra, mert arról ha leesik csak legurul!
Nézegettem a leesés gátlós ágyakat, de álmában felül, mászik forgolódik, oldalra dől, simán kiesne vagy beverné a fejét.
Na meg úgy alszik el hogy mellé fekszem, ezen én is elférek míg elalszik, napközben meg ülhet rajta.

Leesésgátlós ágyat éppen most készülünk venni mi is a Picurinak.24.000 Ft-ba kerül,sok színből lehet választani.Annyira rendesek,hogy a csaj külön elmegy éppen ma a szöveteshez,hogy a függönyünkhöz illő szövetet keressen:)Ja,és ágyneműtartós.Ők készítik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!