Milyen magas 31 hónapos kisfiatok?
Szia!
Genetika.
18 hónapos a kisfiam 91 centi és 13 kiló.
Kb egy hete mentünk le sétálni és elmentünk egy óvodás csoport mellett.Mondtam a kisfiamnak,hogy "látod milyen aranyos gyerekek jöttek ki sétálni az oviból."
Erre az egyik óvónő aki hátul sétált mondta,hogy "te is nemsokára már itt fogsz sétálni a gyerekekkel".
Mondtam,hogy addig még jó pár hónap eltelik mert először bölcsisek leszünk majd.Meglepődötten kérdezte az óvónő,hogy mennyi idős a kisfiú?Én meg mondtam,hogy 18 hónapos.
Ami még nagyon érdekes volt,hogy kb 20 gyerek sétált kettesével kézen fogva.Ebből két gyerek volt nagyobb a fiamtól.Az összes többi kisebb volt.3 évesek voltak.
Írtad,hogy hihetetlen különbségek vannak.Ebbe a csoportba a legkisebb egy kislány volt a válláig ért a kisfiamnak a legnagyobb pedig egy kisfiú egy fejjel volt a fiamtól magasabb.Ekkora méretbeli különbségek vannak.
Te tényleg genetika.
Bocsi azt akartam írni a végére,hogy de tényleg genetika.
Kislány koromba állandóan én voltam a legmagasabb.Várható volt,hogy magas gyerekem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!