Hisztigond: Mit lehet tenni?
22 hós tündérbogár kisfiú, és már egy hónapja minden egyes nap totál kiborít a kemény hisztijével. Reggel nem lehet felöltöztetni, sétából nem lehet hazajönni.
Általában ez a két szitu hozza ki belőle a kisördögöt, és fogalmam sincs, mit tegyek. Egymás után huszonháromszor táncol végig az idegeimen, és bár baromi türelmes vagyok, huszonharmadszorra már nem bírom tovább.
Mindent kipróbáltam: ignorálás, kizökkentés, stb-stb. Kövezkezetesen neveljük, vannak szabályok, amiket betart. De az öltöztetés és a hazajövetel totál kikészíti. Ezek persze azok a szituk, amikor nincs idő hagyni, hogy kitombolja magát. De ha hagyom, az se segít, mert utána újrakezdi.
Nagyon kedves szomszédaink vannak, de már ők is megjegyezték, hogy mennyit sír mostanában a fiunk...
Mit lehet tenni ezellen?

"Mit lehet tenni ezellen?"
TÚLÉLNI!
tudom hogy nem vigasztal ez az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nem vagy egyedül:-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!