Melyik babaápolási márkát ajánlanátok? Én a NIVEára gondoltam hogy azt használnám a picinek.
Szia.
Én eleinte gyógyszertárit használtam, most már Neogranormont, de már 1 éves a babám.
Az első pár hónapban mindenből gyógyszertárit használtam, amit a doki felírt.
Popsikrémet most is azt használom a 10 hós lányomnál, soha nem volt piros a popsija.
Tusfürdőt DM saját-termék, ultrasensitiv-et, nem drága és semmi allergén anyagot nem tartalmaz. Szerintem a gyógyszertári fürdetőkrémnél jobb.
Sampont Gabi-szappanmentest, néha Neogranormont.
Popsitörlőt Pampers vagy DM-est. Ebből többet próbáltunk, a nivea illatát nem birtam én, volt amitől a babám pöttyös lett, vagy a kendő túl nedves/száraz volt.
Testápolót nagyon ritkán használunk, Neogranormont.
Fiam 3 éves, lányom 10 hós.
15 hónapos lányom van, még mindig a gyógyszertári popsikrémet használom mert szerintem az a lehető legjobb. Ameddig pelenkás, csak azzal fogom kenni.
Nekem anno azt mondta a védőnő hogy kerüljem a "nagy" márkákat mind popsikrémben, mind törlőkendőben. Azt külön kiemelte hogy J&J-t semmiképp ne vegyek..
Utolsó vagyok. Fürdető és sampon: BABE
Popsitörlő: Pampers
Egy éves koráig gyógyszertári fürdetőt használtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!