Gáz ha holnap szabin vagyok és beviszem a 2.5évesem a bölcsibe?

már 3hete taknyos(sűsű váladék),voltunk orvosnál 2x is de azt mondta,hogy gyógyszer nem szűkséges és az sem indokolt,h.itthon maradjon.tudják a bölcsibe,h.holnap szabin vagyok-valóban 1001 a dolgom,-de utaltak arra,hogy maradjon itthon...
semmi más tünete nincs.
sőt már gyerek is az.

Szia!
Miért lenne gáz? Én a héten itthon "pihentem" arcüreg gyulladással. A gyerekek bölcsiben. Semmi gond nincs belőle. Legalább minden dolgom eltudtam végezni itthon, ráfért a házra egy nagytakarítás. Így hétvégén csak az övék vagyok :)
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy Te otthon a gyereked meg bölcsiben.
Nálunk egyébként addig viszik a gyereket a bölcsibe amíg nem lázas. Nem mindenki teheti meg, hogy 3-4hétig is elhúzózó náthával otthon maradjon a gyerekkel. Ezt a bölcsiben dolgozók is tudják.
Mi is szenvedtünk a taknyossággal és az segített, hogy minden reggel-este sterimár orrspray + felemeltem a c-vitamin(cebion) adagjukat 15cseppre. Pár nap alatt rendbejöttek.

Ha eddig is ment a gyerek, én bevinném, és intézném a dolgomat.
Nem csak arra kell szabi, hogy a gyerekkel legyen az ember, arra is, hogy néha elintézzen valamit...
köszönöm a válaszotokat,tegnap beszeltem az egyik bölcsis nénivel és mondta,h. ha minden gyerek otthon maradna a taknyosság miatt egy sem lenne a bölcsibe.
ráadásul szétkaptam tegnap este a lakást-függönyöket mostam(sötétitőket is),ma ablakokat pucoltam,holnap még mindent vasalni kell+főzni meg egyebek,de hát ha itthon van a lány nem haladok...
még 1x köszi a válaszokat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!