2 éves a kisfiam és két hete nem akar enni?
Figyelt kérdés
Indult nála egy nátha és azt gondoltam talán ez lehet az oka. Ennek 2 hete és sajnos romlik a helyzet pedig egy nagyon jó evő gyerekről van szó. A doktorbácsink talált a manduláin valami fehér lepedéket amiről nem tudjuk még hogy mi lehet? ( torokváladék leoltás folyamatban)Amit még észrevettem hogy nagyon keményeket kakil pedig neki mindig rendben volt a széklete.Összefügghet a kettő?Már nagyon kétségbe vagyok esve.2010. nov. 18. 12:15
1/5 anonim 

válasza:

Kint van már minden foga? Az én lányom és két éves, neki még 3 leghátsó hiányzik. Semmi gond nem volt a fogak miatt, de az utolsóval megküzdöttünk( felső utolsó), és akkor nem is nagyon evett, csak rágott mindent, ami a kezébe került.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Én is gondoltam rá.A két alsó már kint van.A felsőket még várjuk:))de soknak gondolnám a két hetet.Mert pár nap még belefér de ez talán túl sok.Nektek meddig tartott a nem evés? Én már nagyon kivagyok idegileg :((
2010. nov. 18. 12:45
3/5 anonim 

válasza:

Több mint egy hét volt, lehet kettő is. Most meg megint kezdi, úgyhogy lehet jön a maradék. Igaz még nem rág. Ne aggódj, minél jobban stresszelsz, annál rosszabb. Ő is átveszi. Majd eszik ő ha éhes lesz. Addig is csináld neki a kedvenceit, én is azt szoktam. (azért ne egyen mindig palacsintát :-) Nálunk az a favorit, meg a nudli)
4/5 anonim 

válasza:

igen lehet összefüggést,főleg ha még keveset is iszik.szegénykének biztos fáj a gyulladás nem tud úgy nyelni ahogy eddig és azért nem akar enni.Nekem ismerős ez a helyzet mert az én kisugy eszik fiam 10 hónapos kora óta hogy 5 nap van étvágya 4-5 napig nincs ,de ő neki pajzsmirigy túl tengése van.Én kértem hogy küldjék el vérvételre mert nem akarták.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kiderült hogy a torokváladékból gomba tenyészett ki :(( de a gégészeten azt mondták hogy detritus ami a mandulák kivételével jár.Szerdán megyünk egy másik fül orr gégészhez remélem nem annyira vészes a helyzet.De sajnos még mindig nem eszik és ma már hányt is kétszer. Nem tudom mit szedhetett össze de remélem a héten kiderül.
2010. nov. 22. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!