Playmobilról vélemények? Ti milyet vesztek/vettetek?
4,5 éves a kislányom, és imádunk playmobilozni!!!! Nagyon sok van, mert vagy 1-2 éven keresztül minden alkalomra ezt kért a rokonságtól. Még az elején megfigyeltük, hogy a család téma tetszik neki a legjobban, így eköré kezdtük el gyűjtögetni a kellékeket. Van egy fa babaházunk, amit a fa bútorokkal, emberekkel nem igazán szeretett (szét is estek a bútorok nagyon hamar, balesetveszélyesek, kiáll belőlük a szög), ezért a fa babaház lett a playmobil család háza. Vettünk már bele fürdőszobát, konyhát, nappalit, gyerekszobát....szülinapra kapott egy fagyizót, karácsonyra egy playmobil családi autót....imád vele játszani (most is fent mókol vele a szobájában), rengeteg történetet eljátszik velük. Mivel minden berendezéshez vannak emberkék, nagyon sok emberünk összegyűlt,szokott velük ovisat játszani, vagy legóból játszóteret építünk, és a playmobil gyerekek játszanak benne, rengeteg történetet ki lehet találni velük. Vagy pl. egy időben mindig azt játszotta, hogy felütötte valahol az egyik Anna-Peti könyvet, és eljátszotta az egyik történetet a playmobil figurákkal.
Szóval én nagyon ajánlom, remekül lehet vele játszani, nagyon sokrétű, és az apró kis möszmörösz tartozékokkal bíbelődve a kézügyessége is fejlődik.
Köszönöm a választ!
Nekem is a házak,fürdő,konyha,szoba berendezések stb. tetszenek és a lányomnak is,de eddig csak a neten nézegettük őket.Gondoltam karácsonyra ilyet veszek neki.
Ezeket is úgy kell összeépíteni mint pl. a legot vagy ezek már kész dolgok?Mennyire tartósak?Nem törnek össze?
Inkább azt mondanám, hogy félkészek. Mint a kinderfigurák, csak annál sokkal tartósabbak. Össze kell pattintani őket, van, amihez van matrica (pl az akváriumnál, TV, könyvek, képkeretben a kép.....ezeknél kis matricát kell ráragasztani az alapra).
Nem olyan mint a legó, mert mikor összeszerelted (nagyon könnyű összeszerelni, és nem hullik szét), akkor azt már nem fogod szétszedni, de lehet mondjuk variálni, pl. a nappali bútornak a szekrényét, hogy vízszintesen rakod egymás mellé, vagy magas szekrényt építesz, legyen-e benne polc, vagy csak ajtós szekrésn...stb.
Itt inkább a szerepjátékon van a hansúly, hogy nagyon jól lehet bíbelődni, történetet játszani velük. Én nagyon ajánlom! Minőségi játék, nem gagyi!
Köszönöm a segítséget!
Eddig nekünk duplo és lego volt,de azért tetszett meg a playmobil,mert olyan "élethűbb".
A duploval eljátszik a kislányom,de a legot nem annyira szereti,mert mire felépít belőle valamit és elkezdene "játszani" is vele,addigra megunja.
Nekünk is van valamennyi legónk (dupló is, de azzal már nem annyira játszik), főleg olyan legó, ami gyerekkoromból megmaradt. Ebből mi is inkább a playmobilhoz építünk valamit, amire szükség van a játékhoz.
Szerintem nagyon fog tetszeni a kislányodnak! :-)
Playmobil nálunk is nagy sláger. Nálunk az állatklinika, állatorvosi rendelő, lovarda, játszótér a lányom kedvence. Fiamnak van vadászháza, farmja, erdei állatok, dínók stb. Ő ezekkel szeret inkább játszani, de a lányommal sokat játszanak együtt.
A családi ház szerintem nagyon jó ötlet, ha tetszik a lányodnak. A berendezést külön kell megvenni hozzá, de nagyon strapabíró játék, úgyhogy biztosan sokáig fogja tudni használni.
Én 2 éve vettem a gyerekeknek 1-1 karácsonyi playmobilt. Azt nagyon szeretik. Volt hozzá mikulás, hóember, világító karácsonyfa ajándékokkal stb. Valahol láttam, hogy most már lehet külön is kapni mikulás figurát.
A www.toystore.hu oldalon most vannak belőle akciók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!