Van itt olyan anyuka aki netről talált otthon végezhető munkát?
Bármilyen munkánál van egy alapszabály: semmit ne fizess a tájékoztatásért, munkáért. Törvénytelen ugyanis.
Ez alól egy kivétel van, amikor mlm céghez regisztrálsz dolgozni, DE! ott is csak akkor szabad vásárolni, ha a pénz ellenértékét termékben megkapod, vagyis nem a tájékoztatásért fizetsz, hanem terméket vásárolsz és ha nem akarsz vásárolni legyen lehetőség nulla forintos indulásra is.
A csomag megvásárlása előtt kérj tájékoztatást és tudd meg, mi van a csomagban. Ez nem lehet titok, elvégre fizetnél érte. És mielőtt fizetsz, mondják el, mi lesz a feladatod. Ha csak fizetés után adnának infot, akkor fuss messzire.
Ja és arra is vigyázz, nehogy emelt díjas számot hívassanak fel veled, most ez nagy divat, sokan bedőltek és fizetik a 16ezres telefonszámlát emiatt.
Szia!
Én ugyan nem igazán otthon végezhető munkát találtam, de a neten. Próbavásárlásokat csinálok GYES mellett és akár a gyereket is vihetem magammal,mert egy-egy meló nincs 10-15percnél több. Igaz itt menni kell, nem lehet otthonról csinálni.
Én munka mellett bevállaltam heti 6-7boltot(ami mindig változó). Ez heti kb 12-15e ft-ot jelent. Nem sok , de kiegészítésnek megfelel és ha azt nézükk, hogy összességében letudom 1nap alatt akkor tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!