4 éves kisfiú mivel játszik, mi a kedvenc játéka, kedvenc meséje?
Szia!
Kisfiamnál a Verdás, Pókemberes, Toy Storys dolgok abszolút nyerők, bárminek örül, amin ezek vannak, pl. kártya, memóriajáték, puzzle, autók, de bármilyen ruha, cipő, chips, gabonapehely stb.
Amúgy autózni szeret a legjobban, a leggagyibb kisautóval is tök sokáig eljátszik :)
Kedvenc meséit írtam.
Amúgy mennyit szánsz az ajándékra?
Szia!
Szerintem egy pakli kártyának is biztosan örülne, kisfiam most kapott egy motorosat, 350 Ft volt amúgy, de volt Kresz táblás is, már bánom, hogy azt nem vettem, mert mostanában mindig a táblákról kérdezget menet közben :)
Nálunk az ágyneműhuzat nem lenne nyerő, mert párna nélkül, hálózsákban szeret aludni :)
De persze ha tudod, hogy párnája és takarója van, akkor tök jó ajándék!
Bár szerintem játékkal lehet őket a legjobban lekenyerezni :)
Ja és Kinder tojást is vigyél, ha gondolod, azt minden gyerek imádja (általában) :)
Meglett az ajándék, a tescoban akciós volt, 3500ft, buzz lightyear öszerakható figura.
Bízom benne hogy fog neki tetszeni, szombaton kiderül:)
Barátnőm a multkor mondta hogy annyi játéka van mint a fene, de hát csak annak örül a gyerek nem? A ruhákt még nem nagyon értékelik.
Na az biztosan tetszeni fog neki :)
Az én kisfiam a ruhákat is értékeli amúgy, a múlt héten zoknikat és harisnyát kapott (persze Verdásat) és mutogatta mindenkinek őket, egész délután a harisnyában rohangált, nem volt hajlandó levenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!