Ilyen hideg időben ti sétáltatjátok vagy inkább a babakocsiban tologatjátok a gyerkőcöket?
Figyelt kérdés
Kislányom 17 hónapos.2009. jan. 11. 11:54
1/3 anonim válasza:
hali,
Az én csajszim is 17 hós..:))
Van amikor kocsi nélkül megyünk ki, max fél órára...de akkor arra megy amerre Ő akar, én meg cipelhetem hazáig, a 17 hetes pocimmal..:))
Ha boltba, vagy védőnőhöz megyünk, akkor kocsi.
2/3 anonim válasza:
Szerintem mind a kettőt lehet. Ha babakocsiban viszed, akkor mindenképpen takard be még egy pléddel is, mert ha nem mozog, akkor sokkal jobban fázhat.
Ha sétál, akkor egy picit több ideig is kint lehet, mert akkor tuti hogy nem fázik annyira.
Ráadásul egy picit jobban elfárad, és jobbat fog aludni.
Az én gyerekemet mondjuk nem is tudtam babakocsiban tolni miután elindult. Nem volt hajlandó megmaradni benne.
Jó levegőzést!
3/3 anonim válasza:
Mi többnyire gyalog mentünk ennyi idősen, ha volt hó, imádta a szánkózást is. Utána nagyon jókat aludt, volt, hogy még kb. ennyi idősen is a babakocsiban, jól beöltöztetve, szélvédett helyen. Nem is nagyon volt beteg, és azóta sem, kopp-kopp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!