Hol van Debrecenben óvodai minicsoport? Mennyi idős kortól lehet oda járatni egy kisgyereket?
Figyelt kérdés
Van-e valami feltétele, hogy oda járjon? (Itt a kisgyerek fejlettségére gondolok, pl. teljes szobatisztaság, teljesen önálló evés, stb.)2009. jan. 10. 13:23
1/3 anonim válasza:
Ovodában azokat a gyerekeket veszik fel,akik betöltötték a harmadik életévüket és szobatiszták,és stabilan mennek.Az ovi arra való,hogy a kezdő csopotba tanulják meg ,hogy hogyan kell kanállal enni.Az oviba kötelesek felvenni a harmadik életévét betöltő picurt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Úgy hallottam, hogy óvodai minicsoport is működik néhány helyen, ahova 2,5 éves kortól lehet járatni a gyerekeket. (Ismerős gyereke járt oda.) Ez érdekelne inkább, és ennek a feltételei.
2009. jan. 13. 21:58
3/3 anonim válasza:
sztem az ismerősöd kérdezd meg,akinek ide jár a gyereke,hisz Ő biztos tud segíteni.Én itt nem tudok ilyen minicsoportot.(Én még a kiscsoportba se szivesen adom be a Gyerkőcömet majd,mivel nem kötelező:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!