Bekapta a pitypangot! Lehet baja?
Figyelt kérdés
2 éves a fiam
A kezébe volt a pitypang
Elszoktuk fújni
Egyszer csak bekapta...
Lehet valami baja tőle?
Azonnal élveztem de az a tej nedv a szájába került...😞😞
tegnapelőtt 16:50
1/13 anonim 

válasza:

Mit élveztél ezen?
* El szoktuk fújni.
2/13 A kérdező kommentje:
El vettem....el írta a telefon....
tegnapelőtt 16:53
3/13 anonim 

válasza:

Nem lesz baja, a pitypang ehető növény.
4/13 anonim 

válasza:

Semmi baja nem lehet. A pitypang ehető növény. Egyes közösségekben a tyúkhúrral együtt használják salátákhoz.
Igaz, nem árt előtte megmosni:D Dehát a homokozó homokja sincs sterilizálva. Illetve jobb akkor enni amikor még sárga, nem pihés.
Szóval no para :)
5/13 anonim 

válasza:

Nyugi, nem lesz semmi baja. A pitypang minden része ehető.
6/13 anonim 

válasza:

Döbbenet ez a sok ehhez hasonló jellegű kérdés.
7/13 anonim 

válasza:

Ehető, ráadásul jótékony hatású is, ugyanis gyógynövény. Kutya baja sem lesz csak a keserű szájíz.
8/13 anonim 

válasza:

Nem mérgező. páran még salátába is rakját.
9/13 anonim 

válasza:

Szerintem illő lenne utánanézni hogy a környezetetekben lévő növények közül melyik mérgező és melyik nem.
10/13 anonim 

válasza:

Nekem az első gondolatom az volt, hogy azon aggódik, hogy a tüdejébe kerülhetett ilyen kis szálló magocska..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!