Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tápszer elhagyása, hogyan?

Tápszer elhagyása, hogyan?

Figyelt kérdés

2 éves lett a kisfiam még mindig igényli a tápszert,reggel délben és este.

Reggeli és estivel nem nagyon lenne probléma. De ebéd után is bemegy neki 240 ml és úgy alszik el, ősszel megy bölcsibe ott viszont nem lesz...tudom az még egy pár hónap hátha változik de félek hogy nem annyira megvan szokva... de azt is olvastam hogy a fogaknak sem tesz jót.

Valakinek tipp, ötlet vagy Nektek sikerült valahogy elhagyni?

ápr. 16. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem adtam es ennyi. Ő maga nem tudja megcsinálni a tápszert, így ha nem kap, akkor nem issza.
tegnapelőtt 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

2 eves a kisfiam. Este meg iszik tapszert, de reggel vagy napkozben mar nem adok neki.

Sokaig ugy voltam vele, hogy hagyom, majd leszokik magatol, de nalunk nagyon elfajult a helyzet, mert a sok tapszer miatt rendes kajat egyaltalan nem is akart enni.

Szoval egyszeruen egy adott ponton befejeztuk es nem kapott. Persze volt erte siras es akkor nehez volt, megkerdojezeltem magam parszor, hogy ez igy jo-e, de miutan eltelt par nap es elkezdett normalisan enni, nem bantam meg.

Az estit meg egyelore hagyom, de lehet azt is hamarosan le kene epiteni, nem tudom.

tegnapelőtt 00:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy, a bölcsiben nem is fogja kérni. Szuperül tudnak alkalmazkodni az új helyzetekhez.
tegnapelőtt 06:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A fogaknak akkor nem tesz jót, ha órákig csócsálja a cumit és este úgy alszik, hogy nem mosod meg a fogát utána. Na az árt, nem a tápszer maga.
tegnapelőtt 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Bölcsiben nem fogja kérni, nem izgulj. Ott megszokja, hogy más szabályok vannak.

A fiam soha nem kért bölcsiben. Itthon hétvégén simán kéri déli alvás előtt.

Este meg alapból. Szereti nagyon.

tegnapelőtt 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam 3 éves, és most mar bolti tejet kap, reggel este.

Nem akar leszokni róla

Nem is erőltetem, nem tudom miért lenne baj, hogy kéri akár a tejet, akár a tápszert.

Nem lesz így örökre az az egy biztos.

tegnapelőtt 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!