Mit csináltok, ha a gyerkőcötök nem óhajt enni?
Figyelt kérdés
2 éves lesz, etetni nem hagyja magát már, ha elé rakom, akkor meg csak turkál benne, néhány falatot eszik. Ergo alig eszik egész nap valamit. Ti ezt hogy oldjátok meg?2010. nov. 9. 15:34
1/4 anonim válasza:
Annyit eszik, amennyi jól esik neki! Ne erőltesd semmiképp! Ha éhes lesz, úgyis kér. De én azt tanűcsolom, hogy próbálkozz azzal, ha szépen megeszi a kaját, akkor mondd neki, hogy most kapsz 1 turórudit.. ha nem eszi meg, vagy csak keveset, akkor ne adj neki.
2/4 anonim válasza:
Rendes étkezési időkben (reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora) megkínálom azzal, amit kapna amúgy is, eszik amennyit akar. Nem etetem.
Ha eleget evett, kész-vége, szalvéta, kézmosás, mosakodás (mielőtt a spenót rászárad), aztán folytatni a napi tevékenységet. Közben nincs rágcsálnivaló, meg gyümölcs, meg tartalmas ivólé, meg egy kis puding, túrórudi, puffasztt kukorica, ropi - szóval semmi.
Majd megéhezik, és eszik rendesen.
3/4 A kérdező kommentje:
Gyanítom az a baj, hogy az apja rászoktatta a nasira(mert apa is folyton nasizik), aztán azért nem akar enni..
2010. nov. 9. 15:43
4/4 anonim válasza:
Bekapcsolok egy mesét és eszik. Ki mihez szoktatta. Engem nem zavar, ha néz vmit közben, de az igen, ha nem eszik naphoszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!