Jó ötlet ha heti 1 alkalommal, egész napra viszem a gyereket (magán) bölcsibe?
21 hónapos és azért szeretném vinni mert itthon unatkozik (hiába megyek vele négykézláb a földön stb...) és jó lenne ha kicsit szocializálódna is.
Viszont volt aki azt mondta, hogy nem jó mert így nem tud rendesen beszokni és csak probléma van belőle.
Szerintetek?
Persze eleinte ott lennék vele csak akkor hagynám ott ha már ismeri a terepet meg a gyerekeket, dadusokat.
Szerintem is jó ötlet.
Én nem adnám bölcsibe több dolog miatt is, de sokkal könnyebb helyzetben vagyok, ugyanis körbe vagyunk véve lurkókkal.
Saját magadra hallgass és tedd azt, ami a babának a legjobb :)
Köszönöm a válaszokat, én is jó ötletnek gondolom.
Jobb mint itthon unatkozni meg bámulni a Tv-t. Ha bármi gond van, 10 perc alatt ott vagyok érte, szerencsére nagyon közel van. Lehet, hogy az első néhány alkalommal azt fogom csinálni, hogy heti 2 de. ott leszünk együtt és ha már otthonosan mozog akkor otthagyom du.ra is. És így fokozatosan kialakulna.
Várok még tapasztalatokat! Köszönöm!
Kérdező, és ilyet is lehet csinálni, hogy heti 1x viszed be csak? (ok, hogy magánbölcsi, de mégis). :)
És mennyit kell fizetned, ha nem vagyok nagyon indiszkrét? Mert lehet, h én is megpróbálnám, enyém 23 hónapos múlt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!