Hogyan oldjátok meg a zavartalan alvást a kicsinek a gyerekülésbe?
Figyelt kérdés
Most vettünk 15-36 kg gyerekülést,ami nem dönthető.Tegnap elaludt benne,és állandóan előreesett a feje,tartanom kellett neki egész úton. A nyakpárna fenn tartja neki,ha elől van a karimája és nem hátul?2010. nov. 9. 11:43
3/3 anonim válasza:
Én is a Brendonban néztem meg, milyen egy nyakpárna, de nem tudtam mennyire hasznos, így inkább megvarrtam a concord-hoz hasonlót. (ha jól emlékszem 5000 ft körül volt ott)épp ma próbáltuk ki, és tulajdonképpen bevált, csak erős fékezésnél esett előre a feje, nyakpárnával együtt. Megpróbálom valahogy az üléshez rögzíteni hátul, és akkor tuti jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!