Mitől köhöghet 1 hónapja?
2 éves kisfiam minden ébredés után (éjjel is ha felébred) elkezd előbb szárazon, majd picit hurutosan köhögni, kb 2 percig max, ezután egész nap, illetve az éjjel hátralévő részében semmi. Nem náthás, semmi más tünete nincs. Voltunk orvosnál még a legején, akkor sinecodot kaptunk, hogy ha végleg hurutos lesz, váltsunk fenorin köptetőre. Egy hétig csináltam ezt, de semmi változás. Mitől lehet?
Nemrég találtam egy pici zöldes penészt a szobájában, azonnal kiirtottam (kb 1 törléssel meg utána lemostam a falat) de ennek is már 3 hete, és ugyanúgy van a köhögés. Szerintetek?
Ja nem száraz a levegő, párátlanítót kell használnunk.

Szia!
Az én 2 éves fiam is köhögött minden ébredéskor, de utána soha. A gyógyszerész ismerősünk ajánlotta, hogy próbáljam ki a Sinupret cseppet. 3-4 nap alatt megszüntette a köhögését. 3x15 cseppet adtam neki. Nem gyógyszer, hanem gyógynövényes termék. Egy próbát talán megér.

Nálunk is ez van/volt. Minden reggel, felkelés után tüsszögés kezdődött, elkezdett folyni az orra és végül köhögött.
Én sejtem, hogy mitől lehet nálunk ez az egész.
Fűtési időszak van. Miután nálunk a lakáson belül nyírkos a levegő ezért felvettem a fűtésünket 1 fokkal, többet szellőztetek és nem szárítom a ruhákat a szobában. Úgy néz ki, hogy ez bevállt, mert már 1 hete abbagyta.
Önkormányzati lakásban lakunk és a lakás nincs leszigetelve ezért az ablakunkon is folyik a pára reggelente.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!