Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyereke is küzd a tüszős...

Más gyereke is küzd a tüszős mandulagyulladással?

Figyelt kérdés
Idén már negyedszer van tüszős mandulája a fiamnak,már teljesen kész vagyok.Van rá valami hatékony szer(mármint a megelőzésre)?Közösségbe nem járunk,nem tudom honnan szedjük össze mindig!
2010. nov. 8. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyit turkál a szájában? Én tudom, hogy ezért volt sok tüszős mandulagyuszim:( gondolom mondogatja a házidoki, hogy ki kell venni, ha ez igy megy:(
2010. nov. 8. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
szia,kislányomnak is állandoan az van,már ki vgyok készülve,bár lányom 2,5 éves sztem azért kapjuk el mindig mert szopizza az ujját,de nem biztos szoval nekünk is mindig ez van meg most még arcüreggyull. is lett
2010. nov. 9. 13:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az én fiam is 2 és fél éves.Nem mondhatnám,hogy sokat túrkál a szájában.Ma délben 40,3 fok volt a láza.Teljesen kivagyok.A dokinéni nem erőlteti a műtétet,szerinte az a jobb,ha minél tovább megvan...
2010. nov. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!