Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha most születne gyermekem...

Ha most születne gyermekem ugye nem oltanák a covid ellen??

Figyelt kérdés
Milyen oltások lennének kötelezők?
febr. 15. 17:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
78%

Azt se felejtsd el, hogy majd becsippelik azt a szegény gyereket. 🤣

Most bezzeg nem mondod, hogy nem leszel digitális állampolgár?

febr. 15. 18:54
 12/41 anonim ***** válasza:
78%
Én benne lennék, hogy ne legyen kötelező egy oltás se, de akkor viszont a nem oltató szülőkkel írassanak alá egy papírt hogy a gyerek nem megy közösségbe sose és nem vesz igénybe orvosi ellátást, hiszen ott is megmérgezik az antibiotikumokkal. :-D Ha meg baja lesz a gyereknek, akkor egyedül a szülőt lehessen felelősségre vonni és szándékos gyilkosság vagy testi sértés miatt bebörtönözni
febr. 15. 18:59
 13/41 anonim ***** válasza:
85%

A kérdezőnek nem csak az összetákolt covid oltásokkal van baja.

Most mondjam akkor, hogy ha szerencséje lesz, akkor az ő gyereke nem hal bele mondjuk a vírusos agyhártyagyulladásba? Mert az ismerős első gyerekével ezt történt. A másik kettő gyereket már sikerült beoltatniuk ezellen.

febr. 15. 19:46
 14/41 anonim ***** válasza:
81%

Én eskü hagynám az oltástagadó szülőknek, hogy ne oltassák a gyereket.

De mikor utóbbit elviszi a diftéria vagy valami más olyan betegség, ami általános körülmények között ma már nem vezetne halálhoz, mert az oltás miatt el sem tudják kapni, mennének a börtönbe szándékos emberölésért. Vagy ha nem is hal meg, mert a diftéria pl antibiotikumokkal szépen kezelhető, akkor maradna az szándékos emberőlési kísérlet.

Lehet, hogy ez annak a legnagyobb bűntetés, aki nem tehet semmiről, de ha a gyerekek is viszik tovább a szülők életszemléletét, előrébb nem jutunk...

febr. 15. 19:56
 15/41 anonim ***** válasza:
83%

Én amúgy nem hagynám az idióta szülőknek, hogy ne oltassák a gyereket, mert egy pár hónapos/éves gyerekről beszélünk, mit tudja ő, hogy éppen mi történik vele? De jah, végül is a saját szülei, akik a világra hozták, állítólag szeretik és felelősséggel tartoznak érte, ők döntöttek úgy tudatosan(!), hogy a rendelkezésre álló lehetőségek ellenére is inkább lebénítják egy életre, megkárosítják vagy legrosszabb esetben megölik, mert szerintük ők okosabbak a tudománynál. Nem a gyerek hibája, hogy idióták tojták a világra, ő nem érdemli, hogy emiatt szenvedjen.

És amúgy nem a covid oltásról van szó, én sem adattam be (mert még kicsik voltak a gyerekeim, amikor szóba került, egyik 2 éves se volt, másik még pocakban, de én felvettem akkor, láss csodát, senkinek semmi baja, mert NEM az oltástól lesznek szövődmények, egy oltás az immunrendszered tanítja be bizonyos markerek felismerésére, nem okoz szívrohamot meg agyérgörcsöt, könyörgöm), hanem ez a kijelentés a felháborító, hogy a kötelezőn kívül semmit sem adatna be a gyerekének. Mintha azt sugallná, hogy ha nem lenne kötelező, akkor egy oltást sem adna neki, mert ő aztán jobban tudja. Hát az ilyen inkább ne szaporodjon, légyszi, a gyereke jár jobban.

febr. 15. 20:03
 16/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem. Okosabbnak hiszed magad mint az orvosok, de nem vagy képes egy egyszerű google keresést csinálni. Kb 1 perc lenne kikeresni hogy mik a kötelező oltások ma itton. Ha ez nem megy, akkor tényleg kár gyerekben gondolkodni, mert vele lennének bonyolultabb feladatok is.
febr. 15. 22:12
 17/41 anonim ***** válasza:
34%

"de én felvettem akkor, láss csodát, senkinek semmi baja"

Mármint NEKED semmi bajod. Vannak több százezren akiknek szövődménye lett, ebből vannak sokan akik már nem tudják elmondani sem. De ha neked meg esetleg pár isminek nem lett bajod akkor nincs itt semmiféle probléma. Na az ilyet hívják agymosottnak.

febr. 16. 09:05
 18/41 anonim ***** válasza:
56%

17es nekem meg olyan ismerősöm van több is, aki nem oltatta magát, elkapta a covidot és vagy meghalt vagy szövődménye lett. Persze olyan is akinek semmi baja, de most hírtelen összeszámolva közelebbi ismerősi körből 6 embert tudok aki vagy meghalt vagy súlyos szövődménye lett.

Oltás után 2 emberről tudok akinek szövődménye lett.

febr. 16. 09:08
 19/41 anonim ***** válasza:
36%

Hát nekem amióta van Covid oltásom télen 2 hetente göthes vagyok. Előtte évi egyszer ha beteg voltam.

Van mindenre példa.

Sok jó nem kötelező oltás van, nekem a Covid nem tartozik ide.

febr. 16. 10:17
 20/41 anonim ***** válasza:
32%
Meg azért az elgondolkodtató, hogy a Covid oltásért miért nem vállal senki felelősséget...
febr. 16. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!