Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még akinek a férje nem...

Van még akinek a férje nem viszi kettesben sehová a gyereket?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy nem foglalkozik vele, otthon nagyon sokat játszik vele, az sem zavarja, ha én elmegyek otthonról akár egész délutánra, és neki kell vigyáznia rá. Ha hármasban megyünk sétálni, játszóra, kirándulni, szintén nem gond, de kettesben ők soha nem mennek sehová. Azt mondja neki nincs kedve menni, inkább itthon játszik vele. Nem szoktam beleszólni, mert tényleg kiveszi a részét a gyereknevelésből, de néha olyan jó lenne itthon nyugiban takarítani, vagy bármit csinálni.

Nektek szokta a férjetek vinni a gyereket valahová? Lehet majd nálunk később jön el ez az időszak? Nekünk most lesz 3 éves a gyerek.

febr. 5. 14:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Szinte minden nap, amint haza ér a munkából.

Van, hogy a babát magára csatolja, a 2 évéssel meg sétálnak, fociznak, vagy elmennek vásárolni.

De mi is fele-fele arányban hagyunk a másiknak pihenő időt.

febr. 5. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Ha megkérem elviszi, egyszer-kétszer volt hogy csak udvarozni indultak, de aztán végül séta lett belőle, de mivel nagyon sokat dolgozik 3 műszakban jobban örülök ha tudunk hármasban lenni inkább és időt tölteni együtt. Szóval én jobban szeretem ha mindenki itthon van vagy együtt megyünk. Ha nagyobb lesz vagy megérkezik a kistesó már valószínűleg változik picit.
febr. 5. 15:17
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Férjem sem viszi el őket. Otthon bármikor el van velük, Négyesben is eljárunk.

De hármasban vagy kettesben nem mennek sehova. Max az udvarra.

(Reggel ő viszi őket oviba, de én addigra már benn vagyok az irodában)

febr. 5. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Rengetegszer. Nem tartom számon, nem vezetünk excelt róla.

Sőt volt olyan, hogy munka miatt 3 hétre elutaztam - akkor volt 3 éves) - egyedül voltak addig, és nem csak a lakásban. Ezen kívül járok most egy tanfolyamra, minden hónapban 1 vasárnap, akkor se csak bent ülnek.

De olyankor is van, hogy elviszi, hogy én itthon maradhassak egyedül és ne csináljak semmit :D

febr. 5. 15:44
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Most komolyan lepontoztok mindenkit, akinek normális férje van és kiviszi a gyerekeit a játszótérre?
febr. 5. 16:41
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
15. Leírtam egy valós sztorit. 0%-ra nyomtak miatta. Akkor én miért ne nyomnék le mindenki mást?
febr. 5. 17:01
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

#16 nem a kérdésre válaszoltál, ideböfögtél egy sztorit aminek semmi köze a kérdéshez.

Pontozzble nyugodtan, attól még te is nullás maradsz.

Szomorú, hogy a zöld pipaktol van boldogsagerzeted.

A férjed bekavart a történetben szereplő ovononek?

febr. 5. 17:22
 18/22 anonim ***** válasza:
55%

2,5 évesen ovis volt már. Afiam, én pedig dolgoztam és egyetemre jartam

Ezért hétvégente szombaton ők kntten mentek 1 telepulessel arrébb a mamahoz, míg én suliba voltam. Egész nap kb. Közbe bemenetek vásárolni ide-oda

febr. 5. 17:51
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Inkább takarít, mint hogy elvigye.

Ha ki is mennek max 30 perc és már jönnek be, hogy körbe járták a várost, mindenhol is voltak, ha én viszem ki minimum 2 órát kolbászolunk.

febr. 5. 18:53
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem szokta elvinni, sőt az is ritka, hogy velünk lejönne sétálni, vagy játszótére. Viszont itthon foglalkozik vele és elég házias is. Szóval általában én megyek, ő meg addig takarít.
febr. 5. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!