Mivel jártok bölcsibe?
Sok megoldást kérnék szépen!!! Írjátok le légyszíves, hogy mennyire van messze a bölcsi, mennyi idős a gyerkőc és van-e autótok!
Előre is köszönöm szépen!

Nincs autónk, a kisfiam 28 hónapos, a bölcsi 1 hosszú és 2 rövid utcányira van tőlünk:)
Ha nem esik, biciklivel megyünk, ha esik, akkor trolival és gyalog. Az utóbbi megoldás azért rosszabb, mert úgy sokkal tovább tart odaérni, mintha bicikliznénk (nagyot kerül a troli, és még így is kell sétálnunk). Lehet, hogy eső esetére előveszem újra a babakocsit, mert még gyalog is gyorsabb vagyok, mintha kerülünk a tömegközlekedéssel.
A barátnőm mindig babakocsiztatja a kisfiát (egy házban lakunk, és egy bölcsibe járnak a fiaink, csak ők sokkal hamarabb indulnak reggel nálunk), és ismerek egy szintén nem túl messze lakó családot, az ő kislányuk néha kismotorral megy.

Kocsival fogunk, mivel nekem majd fél 8-ra kell reggel munkába mennem(Pestről Budára), így fél7 körül el kell majd indulni otthonról:-((((
A bölcsi gyalog kb 1 km.

Szia!
Budapesten lakunk,lakótelepen,1 busz megállóra,gyalog kb.10 percre van a bölcsi.
Reggel általában nagyon sietünk,így babakocsival megyünk,mert mire menetre kész a 2 gyerkőc,pont beesünk a reggelire.
2 éves a kisfiam,lehet,hogy télen,a nagy hóban azt az 1 megállót lebuszozzuk,mert babakocsival olyankor közlekedni képtelenség.
Van autónk,de én nem tudok vezetni,és apa azzal jár dolgozni minden nap.
Januárban kezdek el dolgozni,akkor majd apa is hozza-viszi majd,gondolom akkor kocsival is mennek néha.
Én nagyon szeretek sétálni,így nem probléma a gyalogolás,addig is levegőn vagyunk.

Gyalog :) Egy utcában lakunk a bölcsivel, kb. 3 perc az út.
De amúgy nincs autónk. Ja, és 3 éves a kisfiam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!