Mi legyen a 4 éves kislányom az oviban farsangkor? Van valami jó ötlet?
Szia. legyen HÓPEHELY.
Fehér kis cipő, fehér harisnya, fehér szoknyácska, fehér pulcsi. a szoknyára és a pulcsira ragasszál, vattagömböket. akár a harisnyára is.
Nekem kisfiam van, így az én gyerekkori élményemet mesélem el!
Pattogatottkukorica voltam!!
Cérnára felfűztünk sok-sok kukoricát, és mint a fűszoknya abból csináltunk külön szoknyát és felsőt!
Bár abban az időben biztos még olcsóbb volt, mint most, erre nem emlékszem.
Kérdezd meg a kislányt, hogy mi szeretne lenni!
A neten is tök jó ötlleteket lehet találni.
Szia!
Én az oviban egyszer cica voltam. anyu csinált nekem két cicafület kartonpapírból vattával bevonva.ráragasztotta egy hajpántra, tök fehérbe öltöztetett,a cicafarok meg egy fehér harisnya volt vattával kitömve amit övvel a derekamra erősített.Arcfestékkel még kis bajszot is rajzolhatsz neki:)Ha szereti az állatokat,ez nyerő lehet.Én nagyon menő voltam vele akkoriban:)
Ha egy fehér harisnyát a fejére húzol, úgy hogy lelógjon a két szára fülnek, nagyon aranyos nyuszi lehet. szemceruzával bajuszt, rúzzsal rózsaszín orrot, vattapamacs. Különben minden kislány tündér meg királylány szertetne lenni:ráadsz minél több tüll, meg organza dolgot, strasszokat flittereket, hosszú szoknyát selymet bársonyt, ez megunhatatlan. ugyanez fehérben menyasszony, az is tuti.
kykben lehet kapni olcsón gyönyörű lepkeszárnyakat hátravehető- lepkének, tündérnek. legyen nagyon gyönyörű!
Kedvenc mesehőse?
Vagy kedvenc állata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!