Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az Auchanben most akciós a...

Az Auchanben most akciós a játék konyha. Vett vki ilyet?

Figyelt kérdés
Milyen magas? Mekkora a mérete? Megéri? Nem túl gagyi? (4.490 Ft-nov.25-ig) Nálunk nincs Auchan és egy ismerőst kérnék meg, hogy vegye meg....
2010. nov. 8. 03:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy van még egy konyha (Rik&Rok első konyhám 4.990-ért) az is érdekelne... Köszi
2010. nov. 8. 03:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Én megnéztem, de csak dobozban van, így nem látni. Sajna csak 60 cm magas, én ezért nem vettem meg inkább keresek nagyobbat, ezt gyorsan kinövik.
2010. nov. 8. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettő csak 60 cm magas? :(
2010. nov. 8. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi épp ma vettük meg a 4990FT-osat!

Az igaz,hogy csak 60cm,de szerintem a mi 2éves,80cm-es kislányunknak hatalmas öröm lesz!

2010. nov. 8. 21:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így gondolkodok. Tízezreket nem szívesen adnék ki egy konyháért. És megkérdezhetem, hogy van-e hozzá valami? És a 4.500 Ft-os milyen volt? Az is csak 60 cm? Egy ismerős (férfit) szeretnék beküldeni és bőven elég neki az, hogy bemegy és megveszi, nem akarom a béna kérdéseimmel zaklatni.. Én pedig azért nem utaznék most 200 km-t... Köszi az eddigi válaszokat!
2010. nov. 8. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
A 4500 ft-os is csak 60 cm, és szerintem elég gagyi is. Én a Müllerbe veszem meg helyette a Bon Appetit konyhát, ez Smoby márkájú, ami akár minőséget is jelenthet, ez 95 cm magas, és most 10.-ig akciósan 7800 ft-ba kerül. Szerintem ezt tovább tudják majd használni, nem kell mellé még leülniük, az én lányom is 80 cm magas. A bölcsibe is magas konyha van, és azt nagyon szereti.
2010. nov. 9. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A 4500FT-os tényleg gagyi! A 4990FT-oshoz minden benne van,amit az újságban is látsz!

Mi sajnos nem tudnánk neki megvenni a 7800FT-osat,amit az előttem hozzászóló említett! Mivel dec.6.-án született a kislányom,nekünk a december egy kicsit húzós!

Jön a télapó,a szülinap és még a karácsony is!

Szülinapra kapja a konyhát,karácsonyra pedig Fisher Price pénztárgépet! Mert a főzőcskézés mellett nagy boltos néni is a kincsem!!!

2010. nov. 9. 09:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :D
2010. nov. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!