Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyre csúnyább a 6 hónapos...

Egyre csúnyább a 6 hónapos kisfiam hemangiomája, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két napja voltunk sebésznél azt mondta várjunk egy hetet addig ragasszam le sebtapasszal. CSakhogy a szájától kb 1,5 centire van és mindig felázik a fele a másik fele meg nem és mikor lecserélném a tapaszt szegénynek fáj. arról nem is beszélve hogy kiáztatja a tapasz és ennek ellenére sincs javulás. Sajna nem tudom mi tévő legyek, mert már kifakadt vagy 5ször. De mióta ragasztgatom nem... de csúnyúl... Mit tegxek??? a dokit nem tudom elérni egyenlőre... és aggódom olyan messze van a kedd...
2009. jan. 8. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Mástól hallottam, hogy esti fürdésnél egy kicsit meg kell nyomkodni, állítólag így egy picit fellazulnak.

Bár ez olyan betegség, amire nem igazán lehet hasznos tanácsokat adni.

Ha nagyon csúnyulna szerintem elviheted az ügyeletre is. Biztos nem küldenek el.

Amúgy úgy tudom, hogy az esetek legtöbb részében pár év alatt teljesen eltűnik.

2009. jan. 11. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!