Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg létezik kisétkű gyerek?

Tényleg létezik kisétkű gyerek?

Figyelt kérdés
Alig eszik, mégis egy energiabomba
tegnap 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a lányom ilyen. Nem tudom hogy marad életben ilyen kevéssel, ráadásul egész nap egy percet nincs el egy helyben, és nem is kifejezetten vékony. A fiam kifejezetten vékony, ő meg pont az ellentéte. Ő is pörög egész nap, de annyit eszik, mint egy víziló.
tegnap 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam se nagyétkű, ráadásul válogatós, csak azt eszi meg, amit szeret, abból is pont annyit, amennyi elég neki. A kedvenc sütijét is félbehagyja, ha jóllakott. Ehhez képest kifejezetten magas növésű, átlagos testalkatú kisgyerek.
tegnap 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:

A fiam vékony kisfiú, eddig mindig az átlag alatt volt jóval a súlya.

Keveset eszik, és baromi válogatós. Nagyon kevés dolgot eszik meg, de amit szeret, abból is keveset eszik.

Ennek ellenére egész nap meg nem áll. :D

tegnap 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Létezik. Ma összesen fél minivirslit evett, kb 8db üres masnitésztát, és egy db habcsók karikát. Egész nap aktívan játszik, voltunk sétalni, korcsolyázni. Nagyon minimális mennyiségeket eszik. 2 kanál üres leves, 2 harapás hús szokott lenni az ebéd, vagy ha jobb napja van megeszik 2 szelet felvágottat is reggelire (kenyér nélkül). Nem tudom honnan szerzi az energiát. Oviban is megissza reggel a teát/kakaót, és ennyi. Ha épp van amit szeret, akkor 2-3 kanál kaja az ebéd, uzsonna nem kell neki. Tízóriaira viszont elfogadja a gyümölcsöt. 5 éves, vékony, de nem sovány.
tegnap 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a kedvenceiből rendesen eszik akkor nem kisétkű, hanem válogatós.
tegnap 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze
tegnap 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Oké, de mit isznak ezek a gyerekek?

Mert ha nem vizet, akkor az is kalóriabevitel ám.

Egy ismerősöm panaszkodott, hogy a fia alig eszik, aztán kiderült, hogy az esti , reggeli tejital ( összesen fél liter) meg a túrórudi szerinte nem számít. Hát ja.

tegnap 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém ízesítetlen gyümölcsteát meg vizet. Tejet egyáltalán hajlandó, semmi kakaót meg hasonlót sem. Nasit sem kap, csak ha pl. kocsiban telik az ebédidő és le kell kötni őket. #1
tegnap 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Vizet iszik, időnként gyenge málnaszörpöt, vagy ízesítetlen teát. Nem, nem iszik tejitalt, pépeket meg ilyeneket. Nasit mostanában többet kapott, de se nem eszik tőle kevesebbet se nem többet. Mivel eleve alig eszik bármit is. (14kg amúgy, 5 éves, szóval tényleg vékonyka)
tegnap 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az enyém reggelire és vacsorára tényleg iszik tejet vagy kakaót, napközben csak vizet, mert a teát, gyümölcsét egyáltalán nem is issza meg.
tegnap 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!