Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kezdenek legóból építeni...

Mikor kezdenek legóból építeni a babák? Kislányom másfél éves lesz,eddig nem érdekelte a legó, 2 napja pedig folyton tornyot epít,nagyon aranyos, csak érdekelne mikor kezdenek mást is építeni,pl házikót stb... Vagy ez sokkal később van?

Figyelt kérdés
dec. 22. 08:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

"Legóból tornyon kívűl mást kb 6-8 év felett fog építeni"

Azért ez már a paci túloldala. :)

A nagyobb gyerekemet egyáltalán nem érdekelte a legó, a mai napig sem. Na ő magától semmit nem épít 9 évesen. Na de a kicsi 5 évesen már rég csak 8 év feletti legókat kap és lego robotikat tanul. Ő 1,5 évesen kezdte a normál legót, míg a nagy akkor kapta az első Duplóját.

dec. 22. 12:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Mega bloks igen,1 éves korától megvan neki (az is van ráírva,olyan nagy,hogy esélytelen lenyelni), de eddig egyáltalán nem érdekelte, másfél éves nekem még mindig baba,tudom hogy már totyogó/kisgyerek. Bocsi ha hülyén fogalmaztam, csak azért kérdeztem,mert olyan helyesen elmütyög vele,gondoltam veszek hozzá még,mert kevés darabos,de akkor egy ideig még elég lesz. Köszönöm szépen a válaszokat
dec. 22. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
2 évesemet ritkán nagyon ritkán megszállja valami és akkor 3 percig épít nagy építőkockákkal. De az is olyan ritka hogy kár volt megvenni.
dec. 22. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

#11 Az hogy a te gyerekedet nem èrdektlte a lego,a kutyát nem èrdekli.A legtöbb legora az van írva,hogy 6+,valamelyikre 12+

Az èn fiam minden szülinapra meg karàcsonyra azt kèrt,a tesom is mikor gyerekek voltunk ès akkor mi van?

dec. 22. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

14, bár könyvet kértetek volna, talán akkor megtanultatok volna olvasni is...

Fuss neki még egyszer!

dec. 22. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen fog belőle építeni, az én lányom se épített belőle semmit a tornyon kívül, pedig vettem sokat.
dec. 22. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Fiam 3 éves kora óta legozik a cityvel. 4 évesen egyedul rakta ki a 4+t. Most 5 éves 7+os simán megy neki és a technik is. Atepiti, kiegesziti őket. Olyan kézügyessége lett hogy hihetetlen, rajzban is. 2 évesen duplozott. Előtte toronyepites stb ment nálunk is.
dec. 22. 15:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,egyelőre nem kap többet (nem akarok már felesleges játékot venni,csak ami tényleg leköti),majd lehet a 2éves szülinapra akkor,egyelőre egy darabig elég lesz a toronynak való mennyiség is :)
dec. 22. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:
1,5 évesen kezdődött nálunk is a torony. Majd a dupla torony, a kerítés, lépcső, és minden amit nem lehettet felismerni de ő állította hogy az épp egy ló, kutya, vagy toronydaru. 3 évesen vonat, állatkert, csúszda. Most robot az új kedvenc, repülő meg mindenféle furcsa ketrec és ház. 4 éves. Sok duplója van, a normál legót még nem tudja összerakni.
dec. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!