Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz dolog, ha gyereket...

Rossz dolog, ha gyereket olyan játékok felé terelem, amit én is szeretek?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam szeret autózni, legózni, de én ezekben nagyon ügyetlen vagyok, azért ha csak lehet, az ilyenekkel az apjához irányítom. Én inkább igyekszem rajzolni, színezni, gyurmázni, matricázni, kirakózni, stb vele. Rossz ha igyekszem ezek felé terelni? Befolyásolom ezzel? Egyébként ő is élvezi ezeket a dolgokat is.
tegnap 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor tereled, vagy csak nem veszel részt a játékban?

Nyilván meg kell tanulnia, hogy nem mindenki akarja ugyanazt játszani, mint ő, de azért olyan nagy tudás ezekhez sem kell.

tegnap 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha érdekli, szereti csinálni, miért ne? Jó, ha több minden érdekli, több mindent kipróbál. Az én gyerekeim is ennyi idősen legóztak, építő kockáztak, rajzoltak (inkább firkáltak még), gyurmáztak, kirakóztak, de játék hangszereken is játszottak.
tegnap 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond, amíg ez arányaiban nem fordul meg. Nálunk a nagyfiamnak volt egy lego korszaka vagy 2 évig csak legozott meg a játszóteren játszott. Ha én nem legoztam volna, akkor kb nulla időt játszunk együtt
tegnap 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha benne van, miért ne? Én simán terelem házimunka felé is a 3 évest, ha neki is tetszik, őneki mindegy mit csinálunk együtt. Imád pl hagymát pucolni, zoknit párosítani, háztartási gépeket elindítani, stb. Simán jön utánam mindenhova, és közben csacsog valamiről. Ha megunja, úgyis abbahagyja és foglalkozik majd mással.
tegnap 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel baj. Nálunk is úgy van, hogy van amit az apjával játszik inkább pl.épít, rajzol, kézműveskedik. Én ezekben nem vagyok túl kreatív, viszont szívesen kirakózom, társasjátékozom, labdázom vele.
tegnap 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!