Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A napi maximum ajánlott...

A napi maximum ajánlott képernyő időben az is benne van, amikor megy a tv “háttérzajnak” vagy csak ha ül a gyerek előtte és nézi?

Figyelt kérdés
Akik pl napi 10 percet engedik csak, nektek azon felül nem is megy a tv? 2 éves múlt a kisfiam, egyre jobban fáradok hogy nem tudok tőle egy csomó dolgot megcsinálni mert sajnos nem az a gyerek aki el van magában. Mostanában néha kapcsolok így neki mesét youtubeon. 2 bing nyuszit megnéz és ki is nyomom addig próbálok gyorsan megcsinálni amit lehet. Aztán este mikor elaludt állok neki a maradéknak, aztán eldőlök..de néha én is úgy megnéznék egy főző műsort vagy jól esne ha szólna valami miközben játszunk.. de akkor már ugye megint ott vagyunk hogy túl léptük az ajánlottat.. Ti hogy szoktátok?
ma 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

Így szoktuk, hogy megy a tv, de nem mese megy benne, hanem mondjuk mint te írod, fozomusor, zene.

Nem csinálok belőle gondot ha fél óra helyett egy órát megy, vagy ha egy óra helyett másfél órát.

Mese tényleg ritkán megy, max 20 perc naponta

ma 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
A "háttérzaj" teljesen fölösleges, ha senkit nem érdekel a müsor, akkor ki kell kapcsolni, a csend nagyon fontos lenne a gyereknek (IS)
ma 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
A hattérzaj még artalmasabb is, mint a 10 perc képernyőidő (ami amúgy 3 év alatt ajánlottan max. 5 perc).
ma 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Én is bekapcsoltam neki, pont ezek miatt, amit írtál, végül teljes megvonás lett a vége, már engem idegesített, így fülhallgatóval hallgatta, végül a szolgáltató valamit elmókolt, és azóta se volt időnk utánanézni, hogy mi a frászt kell csinálni, így nincs tv (meg yt), és annyira jó a "csend". (úgyértem a rajzfilmfigura-vinnyogás mentes élet). Amúgy 10 perc képernyőidő meg vicc kategória, mégis milyen műsor tart 10 percig?
ma 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4, az ekkora gyereknek való. ;)

És mivel egy ekkora gyereknek semmi nem való, akkor se készítenek ilyen Bing vackokat, akkor sem, így tökéletes az ajánlás. Ki lehet azt tölteni egy yt-s mondókával/dallal is, ha "muszáj".

ma 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Azta de megjott a lepontozok...

Amúgy gyerekek mi van itt?

A héten ez a sokadik ki néz tévét kérdés

Erre gerjedtek?

ma 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk reggel 15 perc van.

Este 15 perc.

Ezek általában Bing, Bluey, Barbapapa vagy Találd ki mennyire szeretlek, Pöttömmag Tilda, Boribon.

Ezen kívül ki van kapcsolva, nincs háttérzaj. Elég nagy zajjal jár a gyerekem, bekattannék ha mellé még a tv is menne egész nap.😬

2,5 éves

ma 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
21 hónapos, este 15 perc youtube. Ezen kívül semmi. Se youtube, se tv, háttérzajnak se.
ma 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!