Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Next babaruhákról mi a vélemén...

Next babaruhákról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Érdemes venni,jó minőségűek?

Az 5 éves kislányomnak szeretnék venni.Nagyon szépek,de elég drágák,megérik az árukat?

2010. nov. 6. 15:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jaj,a 22.54-es válaszolónak írtam,Kedves utolsó!Az előtted vál.vagyok.
2010. nov. 13. 11:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Szia, nem neked írtam a burzsulyt:) hanem a minőségi babaruhásnak, egyébként megnéztem párat azok közül, hát elég lehangoló kollekciók (szürke-fehér) én maradok a next színes cuccainál, mégha nem is kerül egy bugyi 100 dollárba..
2010. nov. 13. 14:48
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
Én vagyok, aki a MINŐSÉGI babaruhákat felsorolta. Nem vagyok burzsij, csak tájékozott, magam sem ezeket veszem nyakló nélkül. Attól viszont, hogy nem ilyenekbe öltöznek a gyerekeim, még tudhatom, hogy mi az, ami minőségi és egyedi. A magyar anyák egyszerűen nem látnak tovább a Nextnél, ez a büdös nagy helyzet, pedig bizony nem az a non plus ultra, messze nem. Aki meg tovább lát, azt leburzsujozzák. Na, ez a prolimentalitás.
2010. nov. 13. 15:08
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
14:48 Az általad dicsőített Nextnek is van fekete-fehér vonala. Egyébként színes tündibündibe ölteztni a gyereket, ktyuskákkal meg tündérkékkel, és verni a mellünket, hogy hű, milyen egyediek vagyunk, nem biztos, hogy kifinomult ízlésre vall...
2010. nov. 13. 15:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Igazad van öltöztessük szürkébe.. nem akarok vitatkozni, de akkor is bicskanyitogató a stílusod. Úgy beszélsz mint aki lenéz mindenkit aki csak next féle cuccot ad a gyerekeinek, én kérek elnézést a kérdezőtől hogy más irányba elment a válaszadás..
2010. nov. 13. 15:16
 26/28 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként meg, én, a burzsuj, leírtam a Next babaruhákról a véleményemet, miszerint jók, de középszerűek. Ennyi. Hogy véditek a mundér becsületét, az rendben van, de legalább ne hangoztassátok a butaságotokat azzal, hogy nekem estek. Nem azt mondtam, hogy EZEKET KELL MEGVENNI, azt mondtam, hogy ezek az egyedi és minőségi gyerekruhák. Ami szép az szép, ami minőségi az minőségi, ezt el kell ismerni akkor is, ha nem a mi pénztárcánkhoz szabták. Rohadt nagy különbség, csak sajnos nem mindenki tud szöveget értelmezni.

Különben meg ahhoz sem lenne semmi közötök, ha meg tudnám fizetni és csupa elitgöncben nyomnák a gyerekeim (nagyon sokan meg tudják ebben az országban, elárulom.)

2010. nov. 13. 15:17
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
15:16: Basszus, nem nézek le senkit, arról van szó, hogy LÉTEZIK a Nexten kívül más, ami jobb. Mi a fenéért kell mindent kiforgatni?
2010. nov. 13. 15:18
 28/28 anonim ***** válasza:
51%

Idézem, amit az elején írtam: A Next az egy jó középkategória. Árban is, minőségben is. Pontosan tudod, hogy mit kapsz, nagyjából McDonalds kategória. Megvehető, szerethető, strapabíró, de semmi extra. AÉpp ezért az "egyedi" jelzővel óvatosan bánnék, aki ezt mondja, az valószínűleg nem találkozott még VALÓBAN egyedi, minőségi gyerekruhákkal...

Szerinted KIT NÉZTEM LE?

2010. nov. 13. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!