Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Next babaruhákról mi a vélemén...

Next babaruhákról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Érdemes venni,jó minőségűek?

Az 5 éves kislányomnak szeretnék venni.Nagyon szépek,de elég drágák,megérik az árukat?

2010. nov. 6. 15:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam hozatni angliából, nagyon szeretem, szuper jó cuccok :)
2010. nov. 11. 17:22
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőségű, de túl drága, tehát használtan veszem. Szintén tesz-veszen.
2010. nov. 11. 20:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, veszek használtat és újat is. Én úgy fejezném ki magamat, hogy az átlagembernek kiváló minőségűek, nekem új ruhára drágábbra nem futná, meg minek is mikor egy szezon alatt kinövi?
2010. nov. 11. 21:51
 14/28 anonim ***** válasza:
22%

í7:18-nak. Nem tudom, hogy azok a gyerekek mit hordanak, de mivel nagyon úgy tűnik, igencsak tájékozatlan vagy, segítek jó minőségű babaruha-ügyben, hogy tanulj valamit:

Neige, Rachel Riley, Lucy Enfield és Sophie Worthington trvezte göncök, MOnnalisa, Poppy & Ned, Paper Wings, Cavallieri, Room Seven, Elodie & Elvis, Luco... folytassam?

Maradjunk annyiban: a Next igencsak középszerű egy ilyen listában.

2010. nov. 11. 22:54
 15/28 anonim ***** válasza:
20%
Ja, 16:22-es voltam. Sajnos nem tudtál megfogni. Ha úgy tetszik "hivatalból" is többet tudok a valóban minőségi gyerekmárkákról...
2010. nov. 11. 22:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból megnéztem az egyik válaszoló által ajánlott minőségi babaruhákat. Hát nem tudom melyikünk tud egy valóban nagyon szép kardigánért 105 fontot kiadni...én biztos nem, pedig nem állunk rosszul anyagilag. szerintem maradhatunk nyugodtan a realitások talaján, és megállapodhatunk abban, hogy a pár hónapos viselésre ítélt babaruhák között a next nagyon jó minőségű, a legtöbb ruhadarab sok gyerek viselését kiállja.
2010. nov. 12. 13:18
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
mi is szeretjük a nextet, használatan és újan is szoktam vanni. jópofák, aranyosak, és szerintem jó minőségűek is.
2010. nov. 12. 16:25
 18/28 anonim ***** válasza:
Ok, köszi a felvilágosítást te kis burzsuj :)
2010. nov. 12. 16:55
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
13.18-as:pár hónapos viselés?!Akkor meg is venném(ez VICC volt)Ám az nem az,hogy örülök,picinek 1-2 hónapig hordák!Szóval Kedves gazdag anyuka,én örülök,hogy Te ezt meg tudod venni,nekem nem telik rá...de úgy gondolom,1-2-3 hónap alatt nem is derülhet ki-pláne a piciknél-hogy valóban strapabíró-e a ruha...ahhoz meg nagyon borsos az általad felsoroltak ára.
2010. nov. 13. 02:08
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

13.18-as vagyok. A kéthónap viselés már pár hónap...nekem sem sokáig hordták a ruhákat, picinek max három hónap. Én azért mondtam, hogy strapabíró,mert hordták a gyerekeim és a barátnőm gyereke..ez már jó pár hónap..

Remélem a burzsuj meg gazdag nem nekem szól, mert én éppen azt mondtam, hogy nem tudnám ezeket megfizetni.

2010. nov. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!