Meddig marad tág a pupilla?
Figyelt kérdés
3 napig kapott a 6 éves fiam pupillatágító cseppet. Hétfőn kapta az utolsót. Még mindig nagy a pupilla. Ez rendben van? Gyógyszertárban kellett kevertetni, így konkrét szemcsepp nevet nem tudok írni.dec. 5. 15:50
1/9 anonim válasza:
És ezt miért kapta? Szemvizsgalatnal szoktam kapni. 1, másfél nap belefér hogy tág marad.
2/9 A kérdező kommentje:
Mert kiderült rossz a szeme és így tudták bemérni. 2 nap eltelt és ugyanolyan tág a pupilla.
dec. 5. 17:26
3/9 anonim válasza:
Ha holnap sem változik vidd be a gyerekorvoshoz. Valószínűleg túladagolás lett.
Sok folyadekot igyon, kamillas borogatas is jo
Napszemuveg ha kimegy a hazbol
Eles fenyeket keruljetek, kepernyot nezest is.
4/9 anonim válasza:
Többféle csepp van. Nekem gyakran nézik. Volt már olyan, hogy 3 nap alatt múlt el a hatása, máskor meg 2-3 óra alatt. Kamillát semmiképp ne rakj rá.
5/9 anonim válasza:
Bocs, csak azt írtad 3 napig kapta, de akkor 3 napja..., szerintem már nem kéne tágnak lennie, hívd fel őket.
6/9 A kérdező kommentje:
Vasárnap,hétfőn és kedden kapott reggel és este 1-1 cseppet. A pupilla változatlan. Ma már a fény is zavarta a szemét. Ha nem változik, akkor felhívom őket.
dec. 5. 23:03
7/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Hívd fel őket mindenképp, ne menjetek neki így a hétvégének. Azért ez még lehet normális. Ha még kedden este kapott, csütörtök este még csak két nap telt el. Szerintem ma már jobb lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanolyan a pupilla.
dec. 7. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!