Vinnétek 6 éves gyereket szilveszterkor éjfélig tartó buliba, ahol a felnőtt barátaink vannak nagyrészt?
Én voltam gyerekként, csak én és a testvérem voltunk gyerekek. Sokkal jobban élveztem, és egyedüli gyerekként is jobban élveztem volna, mint más években a Mamámnál a Sas kabarét.
Amúgy ekkora gyereket a felnőtt programba is be lehet vonni, főleg ha társasozás a program.
Igen, ha van helye elvonulni.
Idén 7 éves gyermekem tavaly simán ébren volt éjfélig egyébként, játszottunk. Mi itthon voltunk, de ezek után el mernék indulni vele.
Amúgy meg hétköznap 8-kor már aludni megy, szünetekben is nagyon max 9 óráig lehet ébren szóval nem egy későn fekvő típus.
Komolyan, minden bántás nélkül, miért kellene "elrontani" több más felnőtt szilveszteri buliját ,illetve miért kellene kínozni egy 6 éves ilyesmivel?
Még a legcukibb legjobb gyerek is szétesik az alváshiánytól,kimerültségtől,unatkozástól.
Vagy más felnőtteknek kellene szórakoztatni?
4 vagyok.
10 nem minden gyerek őrjöng...van sok aki bírja, ezt fogd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!