Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnétek 6 éves gyereket...

Vinnétek 6 éves gyereket szilveszterkor éjfélig tartó buliba, ahol a felnőtt barátaink vannak nagyrészt?

Figyelt kérdés
dec. 5. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Az enyémek jobban bírják, mint én, egyáltalán nincs őrjöngés vagy összeesés. Nem csak egy típusú gyerek létezik.
dec. 5. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Én voltam gyerekként, csak én és a testvérem voltunk gyerekek. Sokkal jobban élveztem, és egyedüli gyerekként is jobban élveztem volna, mint más években a Mamámnál a Sas kabarét.

Amúgy ekkora gyereket a felnőtt programba is be lehet vonni, főleg ha társasozás a program.

dec. 5. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Simán vinném, általában jobban bírják, mint a felnőttek (meg a lakodalmat is...) :) De ha nincs korban hozzá illő társ, akkor nem jó ötlet.
dec. 5. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:
44%

Igen, ha van helye elvonulni.

Idén 7 éves gyermekem tavaly simán ébren volt éjfélig egyébként, játszottunk. Mi itthon voltunk, de ezek után el mernék indulni vele.

Amúgy meg hétköznap 8-kor már aludni megy, szünetekben is nagyon max 9 óráig lehet ébren szóval nem egy későn fekvő típus.

dec. 5. 18:07
 15/18 babyboom567 ***** válasza:
32%

Komolyan, minden bántás nélkül, miért kellene "elrontani" több más felnőtt szilveszteri buliját ,illetve miért kellene kínozni egy 6 éves ilyesmivel?

Még a legcukibb legjobb gyerek is szétesik az alváshiánytól,kimerültségtől,unatkozástól.

Vagy más felnőtteknek kellene szórakoztatni?

dec. 5. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi kisebb gyerekekkel szilvesztereztünk a barátokkal (ő és mi gyerekeinkkel). Ha vki elálmosodott, elvonult a szobába. De amúgy jól bírták a fentlétet.
dec. 5. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

4 vagyok.

10 nem minden gyerek őrjöng...van sok aki bírja, ezt fogd fel.

dec. 5. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem ha nem lesz Ott más gyerek is.
dec. 6. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!