Mikor érkezik a Mikulás?
Figyelt kérdés
Eddig mindig december 6.a reggelére érkezett de idén már óvodás a gyerek így reggel tuti elkapná a hév és készülődés helyett inkább az ajándékkal foglalkozna és csak hiszti lenne. Nyilván el tudnám venni tőle miután megtalálta de nem szeretném hogy ilyen módon élje meg a Mikulás ünnepét.
Úgy hogy érdekel nálatok hogy megy ez?
dec. 5. 09:59
1/19 anonim válasza:
Nálunk december 6. reggel.
De épp 3 napja volt erről egy kérdés, szerintem ott érdemes elolvasnod a válaszokat, 50 komment érkezett.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
2/19 anonim válasza:
Ma este amikor a férjem hazaér.
Reggel esélytelen
Rohanas van, nem fér bele a mikulasosdi
3/19 anonim válasza:
Ha reggel nem fér bele akkor délutánra tegyétek szerintem mikor hazaérkezik a gyerek
4/19 anonim válasza:
Dec 5 este. Egyszerűbb, reggel tényleg csak rohanás meg hiszti van 😅
5/19 anonim válasza:
Dec 6 reggel, nekünk belefér. Reggel eleve korábban ébred emiatt, kinyitja a csomagokat, egy marékkal bevisz a suliba kínálni délután meg csoportosítgat, raktároz és megeszik egy adag mindenfélét belőle.
7/19 anonim válasza:
Nálunk most vagy 6-án este vagy 7-én reggel. Az oka, hogy a férjem 200 km-re dolgozik, így nem ingázik minden nap. Holnap este jön haza, de változó, hogy mikor tud elindulni. Ha 6 körül hazaér, akkor este, ha később, akkor majd szombat reggel jön a Mikulás. Egy 12 éves és egy 4 éves gyerekünk van.
8/19 anonim válasza:
Mi kedd este tartottuk :D. Minden nap program van a heten du. Reggelre eselytelen, mert legot kaptak, nem akartam visitast, hogy raneznek aztan hello,ovi suli... abbol nagy cirkusz lett volna. Nalunk a milkat,kindert is kidobaljak,nem eszik a gyerekek, ezert jatekot hoz,hasznosabb is talan.
9/19 anonim válasza:
Szerintem dec. 7. reggel. Azt nem tudom mit kell azon este ünnepelni, hogy kap egy csoki mikulast szép piros zacskóban. 3 hét múlva karácsony, nem fogok játékokat venni mikulasra is.
10/19 anonim válasza:
#9 leírták elotted miért nem reggel jár a Mikulás.
Te nem veszel játékot, más vesz.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!