Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékokat tudnék...

Milyen ajándékokat tudnék venni egy 7 hónapos kisfiúnak??

Figyelt kérdés
7 hónapos kereszt fiamról lenne szó rengeteg játéka és ruhája van,hálás lennék ötletekért, köszönöm szépen

ma 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Neki még semmit. Majd egy év múlva.
ma 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szüleit. Ha nem mondanak semmit akkor valami olyat amit később tud használni fejlesztő játékot,fa játékot,mesekönyvet,puha építő kockát.
ma 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
24%

#1! Mi ez a baromság? A te gyereked másfél éves koráig a falat bámulta? Elég sz@r élete lehet.

A gyerekem 3hónapos. Van pár rágókája, csörgője, pihenőszéke, kiságyforgója, 2játszószőnyege, több csörgőkockája, több csörgőlabdája és rengeteg plüsse.(Én plüsst egyet se vettem, mind kapta vagy az enyém volt.) Ezekkel mind eljátszik egyedül is. Anya felügyeletével: pörgettyű(egyedül pörgeti, de csak felügyelettel, mert félek, hogy lenyelheti egy részét), búgócsiga, keljfeljancsi, sok könyv(van csak képes, de olvasni is szoktam, figyel, hiába nem érti még), képvetítő falra, csak anya vetíthet, ő nézegeti.)Amiket mostanában fog kapni: babáknak való kisautó, textilkockák, elektromos labda, néhány elektromos zenélő/beszélő valami, csörgődob, újabb könyvek, újabb rágóka-csörgő. Ezek egy része picit még korai, de 7hónapos simán eljátszik velük. Lehet kapni nagyon menő fürdőjátékokat is. 7 hónaposan a fogzás aktuális, szóval minden jó, amit rágni lehet. Pár hónap és ülni fog, akkor meg millió újabb játéktípus bevethető, szóval nem tudom, miről beszél #1. Nem hiszem, hogy van gyereke.

ma 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a szüleit, hogy mire van szüksége a picinek.
ma 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!