Hasmenés hányós virus ellen, hogy lehetne védekezni? Immun erősítés bármi?
Szeptember óta havi szinten hazahozza az elsős fiam az iskolából. Nem olyan hogy átmegy rajta 1-2 nap alatt. Lázzal, köhögéssel mikor mivel jár együtt.
Több osztálytársa is beteg, olyan mintha oda vissza járna az osztályban. Már vittünk be fertőtlenítő szereket is, hátha azzal van gond. De hát újra elkapta, más is.
A lányom mindig a felsőlégúti vackokat hordta haza, állandóan fájt a füle, meg hasonlók. A fiam meg a hányós vírusokat kapja el mindig. Ki mire fogékony.
Nálunk pl.bármilyen felsőlégúti vírust hazahozhattak eddig, én soha nem kapom el, a férjem állandóan.
Én meg a hányóst.
Csutortokon jeleztem a vedononek, hogy megint beteg lett a fiam. Azt is mutattam az osztalybol nem csak o hanem tobb gyerek is ugyan az miatt nem ment.
Nem tudom kinek jelezzem meg, mert az iskola vezetese fele is jeleztuk, annyi tortent hogy tettek ki kezfertotlenitot tobb helyre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!