Mitől lehet, hogy a gyereket egy percre sem tudom egyedül hagyni, még a szobában sem?
Figyelt kérdés
4,5 éves a kisfifam és egy-két hónapja tart ez a helyzet.
Ha egy percre kimegyek a konyhába, és csendben molyolok vmit, kétségbeesve rohan ki, hogy anya hol vagy?
A szemetet is csak úgy tudom kivinni, ha előtte megigérem, hogy nem megyek sehova, csak az udvarra.
Most már kezdi az oviban is az ovónénikkel. Meg kell mondani, hogy hova mennek.
Soha nem hagytam magára, még akkor sem, ha aludt.
Lehet, hogy pont ez a baj?
2009. jan. 8. 10:39
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy történt vele valami, megijedt valamitől, vlm változás az életében?
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából én nem emlékszem semmi rendkívülire, de ki tudja hogy Ők mi mindenre fifyelnek.
Olyan kis radrjaik vannak, hogy hajmeresztő.
Semmi rendkívüli változás, nem költözünk, nem szoktunk veszekedni(már az apukája meg én), szerintem kiegyensúlyozott az életünk. Máramaennyire ez manapság lehetséges!
2009. jan. 8. 13:44
3/3 anonim válasza:
Megmagyarázni nem tudom neked,csak tudd,hogy nem vagy egyedül.Az én fiam 6 éves,kiskora óta vannak benne indokolatlan félelmek.Ő a sérülésektől,és a betegségektől fél.Ha megkarcolja a lábát akkor kétségbeesetten mentőért ordít,azt hiszi,hogy le kell vágni rögtön a lábát,alig lehet megnyugtatni.Ez akár mulatságos is lehetne,de sajna komolyan gondolja.Nekünk is rendezett az életünk,ezzel nem magyarázható.Azt mondják,hogy az apja ugyan ilyen volt,és hála az égnek egészséges lelkületű felnőtt lett,szóval nem hypochonder,vagy ilyesmi.Szóval szerintem nem kell aggódnod,beszélgess vele sokat,hátha kiderül mi bántja esetleg.De reménykedjünk abban,hogy majd "kinövik" ezeket a félelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!