Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékokat vegyek 2...

Milyen ajándékokat vegyek 2 és 9 éves lányoknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Karácsonyi ajándék ötleteket szeretnék, sosem voltam jó az ajándékozásban. Kérdeztem a gyerekek édesanyját, hogy mégis mit lehetne nekik venni, az volt a válasz, hogy a 2 évesnek valami fejlesztő játékot, a 9 évest meg kérdezzem meg, hogy mit szeretne. Sajnos nem lettem okosabb, a 9 éves nem tudja, mit akar. Mégis mit lehetne venni olyan gyerekeknek, akiknek mindenük megvan?
nov. 4. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Plüssfigura
nov. 4. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván gyerek függő, de én 9 évesen örültem volna a 101. Barbie babának. Főleg ha valami extrás, szóval kövér vagy vörös hajú vagy valami ilyesmi. Vagy még egy fiú Barbinak, mert azom csak 1 volt. A Régioban pont láttam egyet aminek volt egy tűzoltó és egy focista ruhája. Annyira sztereotipikus, hogy az már fáj, de én még felnőtt fejjel is oda vagyok érte. :D

2 évesnek meg szerintem olyat amivel nem csak 2 hónapig fog játszani. Pl duplo vagy más építő játék, valami extrás baba

nov. 4. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

9 evesnek valami kreativ szett? Szamfesto, gyemantfesto, karkoto/fulbevalo/nyaklanc/kulcstarto/akarmi keszito? Konyv, ha szeret olvasni,

2 evesnek meg zenelo erdo mesei konyv, puzzle, vizzel festheto szonyeg, magneses epito, orvosi taska.

nov. 4. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A 9 éves lányunk idén egy hatalmas rajzkészletet kap, ő nagyon művész lélek, imád rajzolni.

A középső lányunk valamilyen kreatív szettet fog kapni, néztem hatalmas gyöngyfűző készleteket.

A legkisebb lányunk a legnehezebb, igazi kihívás olyant venni ami még nincs a nagyok után...

nov. 4. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

9évesnek: gyémánt kirakó, szám festő, karkötő készítő, körömlakk, Barbie,könyv,táska, hajfonó készlet.

2évesnek: Lego Duplo, fa építő kocka,fa szivárvány, puzzle, mesekönyv.

nov. 7. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!