Milyen ajándékokat vegyek 2 és 9 éves lányoknak?
Nyilván gyerek függő, de én 9 évesen örültem volna a 101. Barbie babának. Főleg ha valami extrás, szóval kövér vagy vörös hajú vagy valami ilyesmi. Vagy még egy fiú Barbinak, mert azom csak 1 volt. A Régioban pont láttam egyet aminek volt egy tűzoltó és egy focista ruhája. Annyira sztereotipikus, hogy az már fáj, de én még felnőtt fejjel is oda vagyok érte. :D
2 évesnek meg szerintem olyat amivel nem csak 2 hónapig fog játszani. Pl duplo vagy más építő játék, valami extrás baba
9 evesnek valami kreativ szett? Szamfesto, gyemantfesto, karkoto/fulbevalo/nyaklanc/kulcstarto/akarmi keszito? Konyv, ha szeret olvasni,
2 evesnek meg zenelo erdo mesei konyv, puzzle, vizzel festheto szonyeg, magneses epito, orvosi taska.
A 9 éves lányunk idén egy hatalmas rajzkészletet kap, ő nagyon művész lélek, imád rajzolni.
A középső lányunk valamilyen kreatív szettet fog kapni, néztem hatalmas gyöngyfűző készleteket.
A legkisebb lányunk a legnehezebb, igazi kihívás olyant venni ami még nincs a nagyok után...
9évesnek: gyémánt kirakó, szám festő, karkötő készítő, körömlakk, Barbie,könyv,táska, hajfonó készlet.
2évesnek: Lego Duplo, fa építő kocka,fa szivárvány, puzzle, mesekönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!