Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiúnak vennétek babaházat?

Fiúnak vennétek babaházat?

Figyelt kérdés

Kisfiam az unokatestvéreknél mindig nagyon jól eljátszik egy óriási babaházzal. És most szóltak, hogy ott a gyerekek nem játszanak vele úgyse, ha kell, odaadják nekünk.

A férjem meg egyből lázad, hogy fiúnak nem kell babaház.

Szerintem nincs benne semmi kirívó, de most elbizonytalanodtam.

Van, aki a fiának vett? Vagy kapott, örökölt, nagytesó után maradt? Mit gondoltok erről?

tegnap 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Babaházat nem vettem, de konyhát kapott 3 évesen, pedig sokan azt is "lányos" játéknak gondolják. Évekig játszott vele. Venni nem vennék, de ha kaptok egyet és imád vele játszani, akkor miért ne? Szerepjátékokat gyakorol ezzel is. Oviban is van babaház, ott sem tiltják el a fiúkat tőle.
tegnap 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán vennék. Szerepjátékozik vele. Talán a férfiaknak nincsen házuk, ahol főznek, tévéznek, alszanak stb?
tegnap 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám, ha szeret vele játszani. Sokat tanulhat vele, ahogy írták is szerepjátékokat tud vele csinálni.
tegnap 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem vennék, de ha kaptunk volna ingyen, elfogadnám. A lányomnak van, együtt szokott az öccsével játszani vele.
tegnap 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Aha, en vennek, ez csak egy jatek. De nalunk most egyelore nincs mar tobb hely, igy mondjuk pont ez nincs, de jatekkonyha van illetve van egy szep babaja is.

Cipeli ide-oda, eteti, betakarja. Vagy leteszi a foldre es autokkal ugrat at rajta 🤷‍♀️

Ez csak jatek :D

tegnap 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám, ismerek olyan családot ahol kb. egykorú a fiú és a lány ők játszanak egymás játékaival függetlenül attól milyen nemnek valónak tartjuk.
tegnap 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom a babaházban autózik,szóval nem feltétlenül lányos játék akkor se ha lány használja.
tegnap 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 20 hónapos és játék babakocsiban tologatja a játék bébi babáját. Leszrom ki, mit gondol. Ha ő ebben akar engem utánozni, akkor ebben utánoz.

Szerencsére a férjem sem fiús/lányos sémákban gondolkodik, ahogy köztünk sincs férfi meg női házimunka. Ha kell ő vasal, ha kell én megszerelem a csapot.

Szóval igen, vennék babaházat, ha azt látnám, hogy a bölcsiben, rokonnál, oviban szívesen játszik vele. Ingyen meg végképp elfogadnám.

tegnap 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vennék igen. Nekem az öcsém is barbizott velem mikor kicsik voltunk az égadta világon semmi "baja" nem származott tőle.
tegnap 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs vele gond. Az én négy éves fiam most kap majd karácsonyra.
tegnap 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!