Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik nem vesznek tárgyi...

Akik nem vesznek tárgyi ajándékot "minden kötelező" alkalomra, annak a gyerkőce évente 2-3 játékot kap? Mivel játszanak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
légy kreativ....
2010. nov. 4. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt nem értem. Én veszek játékot minden kötelező alkalomra. És ez évi 3 alkalom.

Ezek: névnap, szülinap, karácsony. Húsvétra és mikulásra csak csoki-csomag van. Hogyhogy mivel játszik? Ugyanennyi ajándékot kap a nagyszülőktől, egyéb rokonoktól, barátoktól, évente.

2010. nov. 4. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom: a gyerekek csak azzal a játékkal játszanak,ami éppen érdekli őket. Van esetleg egy kedvencük, többire rá sem néznek. De az is lehet,hogy egyik sem érdekli,mert inkább az apa papucsát nevezk ki autónak,vagy a kulcscsomó a favorit.

Sokszor összeszedtem a játékok egy részét,elraktam egy dobozba. Néhány hónap múlva elővettem őket,és akkor újra játszottak velük.

Ezért nem érdemes sok játékot venni nekik.

2010. nov. 4. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sincs sok játékunk és a "kötelezőre" sem veszünk sokat, a játék akkor jó ha én is vele játszok. Tehát "tök" mindegy mi a játék ha együtt vagyunk, és egy játékból is tudunk több félét csinálni.
2010. nov. 4. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
kötelezőre kap tőlünk, nagyanjától kap még plsuz könyveket, ha jön, ui. ritkán jön, messze lakik. vagy nagy néha elcsábulok a használt babaáruboltban, pl. a múltkor kapott állatos dominót 380 ft-ért. sokat játszunk a régi dolgokkal, és igyekszem kreatívan mindig újat kitalálni, pl. 1 évesen gombokkal játszottunk, ki be pakolta őket kicsi dobozbóokba, most nemsoká 2 éves, moegint előkerültek a gombok, de most már csinálunk nekik csúszdát könyből és azon gurítjuk őket, vagy van egy teszvesz városunk, és abban rárakjuk a gombokat a kocsikerekekre, órákra, stb. mindig másra, ez is fejleszti, csak másképpen már persze. vagy a kis faállatkáival is mindig mást játszunk, ami az adott életkornak megfelelő. 1 évesen azt játszottuk, hogy leugrálnak a székről, ez nagy móka volt, most már istállót építünk nekik fakockákból....stb stb.
2010. nov. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!