Mi baja lehetett, hogy egész este sírt?
Figyelt kérdés
Eljöttünk anyuékhoz hétvégére, erre a kisfiam (1,5 éves) egész este szó szerint ordítva sírt. Mindent kipróbáltam, hogy megnyugodjon, adtam neki gyógyszert, hátha a foga fájt, mert amúgy is nyáladzott egész nap. Adtam neki tápszert, hátha éhes, rajtam aludt, ringattam, de semmi nem volt jó neki. Direkt elhoztam otthonról a pokrócát, hogy legyen ismerős illat neki, de nem érdekelte az sem. Máskor is aludtunk már idegen helyen, de sosem csinálta ezt. Valami tipp esetleg, mert nem szeretném ma este ezt újra eljátszani vele, már együtt sírtam vele, mert utoljára, amikor baba volt, akkor sírt így.okt. 26. 08:30
1/4 anonim válasza:
1.5 éves korban van egy szeparációs szorongás hullám. Ilyenkor nem szeretik ha nem a megszokott helyükön vannak. Lehet ez?
2/4 anonim válasza:
Milyen ingerek, élmények érték aznap? Hol és hogyan próbáltad altatni?
3/4 A kérdező kommentje:
Utaztunk 500 km-t, az jól ment, nem is ordított a kocsiban. Szokásosan altattam hordozókendőben. Napközben elvolt, most is elvan játszik a szőnyegen. Ha szepa lenne, akkor miért nem tudtam én megnyugtatni? Csak akkor volt csendben, amikor ringattam, de ahogy megálltam vele, már ordított is. :(
okt. 26. 09:05
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy szimplán csak túlfáradt. Az én 2 évesemmel sokat autózunk és ha végig aludta is az utat, érzem rajta, 3+ órás út után, hogy olyan mintha teljesen kimaradt volna az alvás. Nem csak a délutáni, az éjszakai is. :) Gondolom utána még új környezet, örültek neki, játék, sok ember, nem tudom... Remélhetőleg csak ennyi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!