Voltatok már kisgyerekkel moziba?
Figyelt kérdés
Ha igen hány éves volt? Hogy alakult végűl? Végig tudta nézni?
Illetve neki milyen jegyet kellett venni? Próbálom lefoglalni előre de csak felnőtt teljes árú jegyet ad be. 5-3 évesekkel mennénk.
okt. 24. 19:45
11/12 anonim válasza:
Én 8 évesen voltam először moziban az akkori osztályommal. Én csendes gyerek voltam, de néha még nekem is gondot okozott csendben maradni, viszont végig ülni nem, a fiúk közül viszont voltak többen is, akik kimászkáltak, hangoskodtak, volt egy lány, aki sírva fakadt, mert megijedt a hangos filmtől. Szóval szerintem elég gyerekfüggő, hogy hány éves kortól érdemes kipróbálni a mozit. Ha otthon leültök, végig tud nézni egy egészestés mesét és a hangos dolgoktól sem fél egyikőjük sem, akkor ki lehet próbálni, viszont egyéb esetben nem gondolnám, hogy érdemes. Esetleg tényleg azt a gyerek mozit, amit írtak. (Nem tudom, hogy az milyen, de valszeg a kicsik jobban bírhatják)
12/12 A kérdező kommentje:
Végül voltunk a hétvégén. Rendes terembe voltunk igazából csak egy pár volt akikkel nem volt gyerek a többekkel gyerekek voltak. A megállításom az hogy valóban gyerek függő az én gyerekeim szépen végignéztek egy több mint 1.5órás mesét még a kicsi is ami kicsit meglepő volt de voltak náluk idösebb gyerekek akik kicsit nehezen viselték.
okt. 29. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!