Iskolák gondok? Mit lehet tenni szerintetek?
Sziasztok!
Van egy 7 éves kislányom aki szeptember kezdte az elsőt,ugyan az az osztálya aki az oviban volt a csoportja. Van egy "barátnője" akivel már kiscsoport óta nagyon jó barátnők voltak,kb 3 héttel ezelőttig. A másik kislány teljesen "megbolondult" csúfolja a kislányomat,hogy pl: csúnya vagy idézem: "nem elég menő az öltözködése". Folyton hangoztatja és mutogatja mindenkinek neki ilyen meg olyan menő cipője stb van.
A másik gond pedig az,hogy erőszakosan rá erőlteti magát a kislányomra,tiltja neki,hogy mással barátkozzon. Ezt már a tanárnéni is megjegyzte,hogy nagyon erőszakosan barátkozik a kislányommal a másik gyerek.Ja és úgy beszél a gyerek,hogy k*rva anyád meg gyere már ide mert fejbe b*aszlak.
A történethez,hozzá tartozik,hogy a másik lány bántalmazó családból származik. Az anyja folyton ordít vele,és olykor olykor elcsattan egy pofon is..
A tanárnéni pszichológushoz szeretné küldeni a kislányt,de az anyja nem akarja mert szerinte nincs semmi gond...
Én pedig már nem tudom mit tegyek kivagyok teljesen. Valakinek nincs valami ötlete mit lehet tenni,hogy a kislányom újra jól legyen lelkileg ?
#1 már ha van iskolai, nálunk pl nincs...
A másik gyerek szüleivel kell beszélni, az of.nek komolyan szankcionálni a tiédnek meg megmondani, hogy messzire kerülje el.
Az én lányomnak is sok gondja volt az ilyenekkel
Én azt nem értem, ha kiscsoport óta barátnők, miért most bukott ki egyszerre mindez.
Fél évvel ezelőtt oviban nem trágárkodott a másik kislány? Nem erőltette rá magát a te kislányodra, kérdező? Nem csúfolta az öltözködése miatt?
Szerintem is annyi változott csak, hogy most valaki észreveszi..
Álljon ki magáért.. lehet amúgy a kislány 8 éves, és elkezdett kamaszodni, vagy másolja a viselkedést.
Nálunk 8 évesen kezdődött a suliban a kinek milyen zoknija van és “babás” megszólások. Csak a lányoknál. A fiúknál 9 évesen kezdődött a fütyis dolog, most pl mindenki röhög a halloween tökön, tököt faragni, tökkrémleves, mogyoró.. a vagányabb része az osztálynak tele van ilyenekkel és a korábban érők veszik csak át.
A durva szöveg másodikban volt menő, 8 évesen, de akkor mindenkinél. Mennyit röhögtek, hogy fsz, meg basszus, meg minden. Mondogatták és röhögtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!