Használt valaki bilireszoktató pelenkát? Milyen? Van értelme?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 12:00
1/4 anonim válasza:
Én nem használtam. Szerintem ez megint egy hülyeség, hogy lehúzzák az anyukákat. A gyerek úgyis akkor lesz szobatiszta ha megérett rá.
2/4 anonim válasza:
Annyiból van egyszerűbb dolgod ezzel a pelenkával, hogy olyan mint egy bugyi, csak lehúzod és kész, ha bilire kell ülnie. Hidegebb időben érdemesebb szerintem ezzel kezdeni, nyáron könnyebb dolga van az embernek, megoldja egy kis bugyival.
3/4 A kérdező kommentje:
Sima bugyipelenkánk van, és nappal már csak alváshoz kell pelus, meg éjjelre. Arra jó ez a szoktatós pelenka. Vannak liberos pontjaim és ha érdemes ezt vennék belőle.
2010. nov. 4. 13:28
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Én pont éjjlre nem adnám rá, mert ezeknek rosszabb a nedvszívó képessége. Vagy átázik és csrélhetsz ágyat, vagy nedves marad a gyerek alfele, és esetleg kicsípi. Hidd, el, hogy a szobatisztaság, az éjjeli és a nappali is azon múlik, hogy bizonyos hormonok mikor kezdenek termelődni. A lányom 2 évesen szobatiszta lett nappalra 1 hét alatt, aztán éjszakára még 3éves koráig kellett pelus. Egyik este mondta hogy most már nem kell, és azóta 2x volt baleset. 3,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!