Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket vettetek 5-6 éves...

Miket vettetek 5-6 éves kislánynak ajándékba?

Figyelt kérdés
szept. 28. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Legót
szept. 28. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Unokatesó gyerekének: pl. Legót, gyöngyfűző készletet, gipszkiöntőt, kooperatív társasjátékot.
szept. 28. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Én már 4 évesen untam a gyöngyfűzést, de az én vagyok.

Legózni, duplózni, fakockákból is építeni, játékfarmos figurákkal játszani, meg dínókkal; mindennapi egyéb szitukat eljátszani pl két duplófigura/kinderfigura beszélget, kisautózni, játékbabázni, rajzolni, mesekönyveket lapozgatni, dínóskönyveket lapozgatni szerettem pl ennyi idősen.

szept. 28. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
3: ő meg pont kézműveskedni szeret, még most 8 évesen is 🤷‍♀️ ebbe belekötni…
szept. 28. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
mibe belekötni? itt senki nem kötött bele semmibe. tök kedvesen írtam. hogy te más hangsúlyt képzeltél hozzá, mint amit szántam, arról nem tehetek. :) nem kötekvésnek szántam. :) üdv
szept. 28. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Én csak azt tudom minek örültem volna 5-6 évesen.

Barbinak minden mennyiségben :D Nem csak baba, bútorok, ruhák, bármi.

A másik, ami akkor még nem volt, de ha lett volna oda lettem volna érte az a Sylvanian Families. Cuki állat családok, a házakból, üzletekből egész falut lehet építeni.. Aaaa

Ja meg boltoshoz ilyen pittyegős kasszát. Meg hiába vagyok lány távirányítós autót is szerettem volna, de sose kaptam. Mondjuk ha létezne távirányítós Barbie autó az lett volna az álom.

Ó meg babyborn babát akartam (pisilős baba). Mondjuk az manapság valószínűleg már alapból van minden 5 évesnek.

szept. 28. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Az én 5évesem nagyon szeret gyémánt kirakózni,gipszet festeni,gyurmázni,barbizni,szereti az apró mütyür figurákat, boltossat játszani, legozni nem szeret de a Playmobilt szereti. Szeret autókkal játszani, csillám tetoválást,smink, vasalható gyöngyöket is szereti.
okt. 1. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Nincs gyerekem, de amiket én szerettem az az én kicsi pónim, barbie, littlest pet shop, vagy igazából bármi amit láttam reklámokban vagy újságokban
okt. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!