Kell őszi szünet után orvosi igazolás?
Ovi van az őszi szünetben is, csak kevesen vannak, mivel sok gyerek ilyenkor otthon marad, pl ahol iskolás a tesó. Mi mentünk volna de az ovónénik szépen megkértek, hogy aki meg tudja oldani maradjon otthon. Hát itthon maradtunk. De most gondolkodok, hogy ha megyünk majd hétfőn nem fognak igazolást kérni? Mert a szülő ugye csak 3 napot igazolhat. És ez meg 4 nap volt!
És ha kell igazolás akkor már hétfőn sem maradhat ott a gyerek, vagy elég másnap bemutatni?
Jó lenne ha ovónők is írnának! Meg tapasztalt anyukák!
Már bocsánat de nem úgy érrtettem, hogy egész évben csak 3 napot khiányozhat. Hanem hogy egyhuzamban 3 napot hiányzik akkor a szülő írhat "igazolást, hogy pl családi okok miatt hiányzott. De ha pl 1 hétre elutazunk akkor én nem írhatom, hogy családi ok, hanem kell az orvostól igazolás, hogy nem beteg volt 1 hétig, szóval közösségbe mehet. Ilyen igazolásra gondoltam a szünet utánra. Mivel ovikezdéskor is kellett ilyen igazolás. És mégegyszer írom, hogy az oviban nincs szünet, csak kevesen járnak. Még a kaját is külön le kellett mondanunk, nem magától értetődő, hogy nem megyünk.
Egyébként tényleg tapasztalatlan vagyok ilyen téren, de majd hétfőn kiderül.
Azért köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!